søndag den 23. august 2009

Pearl Jams niende Album Release

Pearl Jam har oprettet en instant fan base og solgt over 15 millioner eksemplarer med deres to første albums. De kom ind i musikscene i 1992, som den første grunge band, og år senere fortsat at gå stærkt. Deres niende album snart bliver frigivet, og der forventes en noget anden derefter en anden succes for bandet. Backspacer, deres nyeste album, er planlagt til at blive udgivet den 20 september, og mange fans er ængsteligt venter det \ 's ankomst. Allerede fremme nye Pearl Jam CD i. ..

fredag den 14. august 2009

Suicidefood Bestil Rapport: slutspil

Suicidefoodism er ikke kun for tobak-farves hillbillies med paunchy overalls længere. Nu, selv de mest alvor earthies kan påberåbe sig de \ "fødevarer \" dyr gør det hele for os.

Notere: [Røget laks] smager så godt. Jeg vender tilbage til køleskab, åbne den, trækkes ud af mere laks. Det siger ... \ "Husk købet. \" Jeg spiser mad. Luk døren. Prøv ikke at tænke på det.

Jeg går tilbage igen. Jeg husker rovdyr-byttedyr købet: Hvis du spiser kødet af en anden, skal du tage ansvar for en fortsættelse af sit samfund. Jeg åbner køleskabet. Spise mere.

Denne gang laksen siger noget andet til mig: \ "Jeg ved, du ikke bryder dig om at dræbe. Hvis du hjælpe tage de dæmninger, som vil hjælpe os overleve. Derefter kan du dræbe og spise alle de laks, du ønsker. Vi vil selv springer ud af vandet og ret til, hvor du venter. Du vil ikke føle sig dårligt om at dræbe os, fordi du har hjulpet vores samfund. Vi vil gerne gøre det for dig, hvis du vil hjælpe os overleve. \ "(understregning tilføjet.) Dette uddrag stammer fra Derrick Jensen's provokerende slutspil, bind 1: Problemet med Civilization (Seven Stories Press, ISBN: 978-1583227305).

Af alle arter af suicidefoodists, vi finder de fromme, som er forbundet til Natur typer hårdest til mave. Deres artisanal kød! Deres øjenvidne regnskaberne for slagtning og butchery! Den dybe forbindelser de forestille sig med dyr de skære op med ærbødig knive og gafler! De har opnået en nærmest hellig status, at den blotte Veganer-med sin perverse vilje til at lade dyrene blive-aldrig kan håbe på at forstå. Endnu en gang enfolded i omfavnelse af livets grundlæggende styrker, \ "bevidst eaters \" er de sande animalsk bejlere.

For dem alle, den besked af de dyr, der aldrig er en enkel og rationel, commonsense en: \ "Du må ikke dræbe mig eller min type. \" Nej, det er altid en besked, der tillader dyret-plejere-om at fortsætte som før, hvilket gør, men et par indrømmelser: Køb dit kød fra dette eller hint slags leverandør, støtte fjernelsen af disse eller de dæmninger, give takket før du spiser.

Hvorfor ikke nedbryde dæmningerne, krat luften ren, genbeplante skovene og derefter-det bliver en vanskelig opgave, og så være opmærksom-ikke spise de fisk, når alt kommer til alt? At spise dem med den begrundelse, at du kun gør deres bud er ren solipsism. Denne \ "lejlighedskøb \" Jensen taler om: "der kom op med det?

Og denne \ "community \" dyrene sagde at holde i så henseende? Vi siger, hvordan kan der være et samfund uden individer? \ "Dræb mig! Dræb os alle! Just skåne vores samfund! \" I denne udformning, dyr vil offer for et princip, hvilket viser sig at være mere avanceret end de fleste af os.

Desværre er vi i besiddelse af den forgiftede tankerne af \ "civiliserede, \", men vi lettere kan forestille sig taknemmelighed af dyr, der har været sparet vores gori ærefrygt og venstre alene helt. Men for alle deres ære af dyr, de neo-traditionelle aldrig synes at huske på, at dyr har en interesse i at finde komfort og sikkerhed. I at bruge deres sunde organer. I at være i live.








Addendum: Er andres mindet om dem, suicidal hvaler af yore?

Næste Selvmord Mad session: Op, op, og væk!

fredag den 7. august 2009

Niger tropper afstemningen om tredje valgperiode

Niger 's militær er indstillet til at stemme i en folkeafstemning om præsident Mamadou Tandja ' s forsøg på at tjene en tredje periode.

Regeringen siger soldaterne stemmer tidligt, så de kan garantere sikkerheden for resten af befolkningen, som vil gå til valg på tirsdag.

Tidligere, oppositionsgrupper gentog de vil boykotte afstemningen, som de har beskrevet et kup d 'Etat.

Hr. Tandja nylig har opløst parlamentet og den forfatningsmæssige ret til at presse igennem hans folkeafstemning planen.

Han siger folk i Niger vil have ham til at forblive ved magten, og hans handlinger afspejler deres vilje.

Men hans indsats har forårsaget omfattende protester i Niger og udløst international fordømmelse.

'Ulovlig folkeafstemningen '

Rapporter fra det land, sagde enorme plakater af hr. Tandja blev pudses hele hovedstaden, Niamey, og andre store byer.

Statslige medier har opfordret vælgerne til at sige "ja" til at ændre forfatningen, så den 71-årige præsident kan blive i embedet.

Overgangen ville give ham en indledende periode på tre år, og han ville være i stand til at køre for genvalg uden sigt grænser.

Den AFP nyhedsbureau rapporterede, at oppositionslederen Mahamadou Issoufou lanceret en sidste appel om søndagen for "mobiliseringen til at forårsage den ulovlige folkeafstemning at svigte".

Taler for generalgarantisatsen gruppe Koordinering af Demokratiske Kræfter for Republikken (CFDR), sagde han: "Vores pligt som borgere, er at forsvare den nuværende forfatning."

Hr. Tandja blev første gang valgt i 1999, og derefter igen fem år senere.

Han havde tidligere lovet at slutte i december i år, en måned efter præsidentvalget er grund til at blive afholdt.

Men formanden 's tilhængere hævder han bør have en tredje valgperiode, siger han har forbedret levestandard i en af verdens ' s fattigste lande i det land, de 10 år han har været ved magten.

Vil du stemme ved folkeafstemningen Send os dine synspunkter ved hjælp af postform nedenfor.