torsdag den 24. december 2009

Enhver lille flyvende ting

Min have er resonating til rytmen af en million små vinger.
I oktober varmen er her endnu, men den antydning af køleren gange for at komme er også zinging op i luften. Den mindste af NIP i morgen gør det til en fryd at vågne op tidligt. Luxuriating i kølighed betyder også sommerfugl sæson i Mumbai. For ikke alene får vi den sædvanlige flagre-bugs såsom den fælles Crow ovenfor, men en hel sværm af dem ser ud til at ride den kølige vind, og har nået her lige i rette tid.

Af den måde, har du bemærket, hvad en fyldig mørk chokolade og creme kan gøre for dig? Især når det er gået med sorte og hvide prikker?

Jeg formoder, at gedehamse har meget at gøre med denne pludselige opdukken af så mange af de vingede slags i min have. Huske dem og deres årlige te-party? Nå, har de begyndte forberedelserne til dette års bash.
Hidtil har kun den fælles Evening Browns har vist op. De er alle over Pink Cassia træ. Dem, og omkring en million fluer.

Og, selvfølgelig, den fælles Baron.

Den Thunbergia grandiflora har været vidne til en masse aktivitet også. Jeg så denne guld-specked bee få meget rethaverisk om dem og besluttede at overlade det til ham. Fejt af mig, jeg kender, men at Stinger betyder naturligvis forretning!

Den fælles Wanderer klogeligt besluttet at udsætte med blomster. Jeg elsker den måde, disse meget fælles-sted Vincas er de største magneter for så mange sommerfugle.

Og højt oppe i teak træ, denne papegøje holdt et godt øje med alt, hvad der foregik og råbe ned råd og vejledning.

Det guldsmede er over det hele også. Nogle kan lide dette blå Percher synes at foretrække siddende på lavt voksende ukrudt og jeg kan ikke mærke til dem, før de flyver op fra næsten fode.

Dette Wandering Svævefly (eller Globe Skimmer) var en skønhed, selv om. Det var oppe på en Dendrobium orkidé spidsen og var så hyggeligt, at jeg kunne gå rundt, tage billeder og han stadig ikke rokke.
Jeg kunne godt lide dette billede, fordi det viser sit skinnende vinger så godt.
Og bagsiden af hovedet. Har du nogensinde virkelig mærke en guldsmed hals før?

Noget andet, som jeg bemærket ... den rislende effekt på den fælles Evening Brown's fløj. Brown er ikke ligefrem min foretrukne farve, men på denne sommerfugl, det ser ud knust natursilke, ikke sandt?

Den damselflies kom ud at spille for. Jeg var en smule overrasket, når denne Coromandel Marsh Dart sprang ud til at råbe \ "Boo! \"

De fulgte mig til min lejlighed også. Forbløffende! Min lejlighed bygning er på en meget trafikeret vej, og jeg var overrasket over at opdage, at alt det støv og trafik og støj har ikke sat dem ud.
Jeg fandt denne Blue Grass Dartlet forsøger at finde en pind på en væg. Jeg elsker at farve!

Jeg har ikke finde ud af, hvem der var ansvarlig for denne halvspiste bird's-eye chili, selv om. Jeg formoder, at bulbuler, men går med skarphed niveauer af disse chili, kan synderen netop har ramt stratosfæren ved nu!


(Amila, tak for at hjælpe mig ud med navnene på de guldsmede)

onsdag den 23. december 2009

Kom Hoejere og 350

Jeg har lige indset, hvor mange af mine sidste indlæg har lydt flad. Nød til at lave en plan for at få en vis interesse i livet!
Så jeg spiller med MyBlogLog at se, hvad det gør med statistik og whatever.
Jeg burde gå i gang, der har gjort den forbindelse, at jeg vil være i Pietermaritzburg for det næste år eller to - Kammerater verden!
Her er, hvad jeg synes er en god idé. Mange mennesker har hørt den øko-fyrene skubber 350 dag den 24. oktober. Mindst én Methodist Church i SA sendt i et fotografi. Det er sådan en god måde at øge bevidstheden i menigheden, og også noget af en profetisk stemme.

mandag den 14. december 2009

Happy oktober

Dette er en påmindelse om det smukke vejr vi havde i sidste uge. Denne uge har været anderledes!

Her er Emily høst hendes kattekilling.

Det kom fra nogle blandet solsikkefrø. Det er første gang, jeg har haft en sådan. Under alle, at dun er en fuld solsikke seedhead! Jeg havde ikke forventet det.
Jeg vil være væk fra tastaturet for nogle dage. Jeg ser frem til at indhente dig derefter. Og du ved, du skal se Petunia's Pumpkins snart!

lørdag den 5. december 2009

Louis Lemaire


Ny fotograf knuse. Vægelsindet er jeg ikke, men når du kommer på tværs af en portefølje som den af Louis Lemaire det er svært ikke at være i ærefrygt. Lækker lys, stor vinkler og sammensætning. Jeg er inspireret. Er du?