lørdag den 21. august 2010

Garden Bloggers 'Bloom Day - April 2010

En lang glemt Greigii tulipan. Seneste blomstrede i 1998! Måske 'Compostela'? Raspberry Splash pulmonaria
Rembrandt tulipaner
Calypso
greigii tulipsAzureum drue hyacinth
Album drue hyacinth

Orange Toronto greigii tulipan
White Emperor tulipan virkelig nyder solen! Disse er blevet multiplicere godt.

Orange Emperor tulipaner - de er ikke så stort som først forår, men de stadig blomstrer hvert år
hyancinth med Thalia påskeliljer i baggrunden. Jeg elsker Thalias. De er multiflower påskeliljer, der er pålidelige og mangfoldige!

Sweetheart tulipaner
Jeg mistede en masse siden deres første flor, men dem, der overlevede er smukke.
Sunrise tulipaner (de blomstrede senere på dagen, men jeg havde ikke tid til at få et billede). Disse er blevet multiplicere overraskende godt.



For dem, der ikke kender Have Blogger Bloom Day:
Det blev startet af Carol i maj Dreams Garden for at fejre den idé, at vi kunne have blomstrer i haven hele året rundt. Det Chronicles, hvad der er blomstrende i haven på den 15. i hver måned. Hvis du ønsker at deltage i det sjove, skal du oprette dit indlæg af blooms den 15. og logge ind på maj Dreams Garden. Så gå se, hvad alle andre har blomstrende!

mandag den 16. august 2010

15 grunde til at koebe en ny sofa!

Du kender det tid til at købe en ny sofa fra Landfair Møbler + Design Galleri, hvor

1. Der er en stor rød tag på det markerede \ "Beviser \".

2. Den puder begynde gennemgangen væk.

3. Stoffet på bagsiden er blevet repareret med en \ "Stem på Sam Adams \" kofanger mærkat.

4. Hvad du troede var pulveriseret sukker fra en doughnut synes at være i bevægelse.

5. Det ser ud til at have nået sin nuværende placering ved at blive trukket flere miles på sin side.

6. Du synes tilbageholdende med at der faktisk sidde på eller røre ved det

7. Der er svampe vokser på bagsiden.

8. Det ser ud til at generere sin egen varme.

9. Udstopning er fremspringende fra skudhuller.

10. Der synes at være mere gaffatape end vinyl på puderne.

11. Den har en svag lugt af ammoniak.

12. Du kan lejlighedsvis pause for at hente ting ud af det og nosh før TV.

13. Det ser ud til at have været spray-malet sin nuværende farve.

14. Du hører scampering lyde indeni.

15. Under hynderne du finde:

+ En halv flaske ketchup
+ Tomme shotgun skaller
+ En hel egern skelet
+ Jimmy Hoffa's tegnebog
+ Et glas øje
+ Billet artikler fra fra 1939 World's Fair
Hat tip til Chris Blippit

Bev & Mike
Landfair Møbler + Design galleri
Bliv Vores Fan på Facebook

tirsdag den 10. august 2010

The Prince of Persia Bonanza - Jake Gyllenhaal og Gemma Arterton tale om stunts og goere det til virkelighed

Hvis jeg har lært én ting i løbet af de sidste par måneder er det at man aldrig kan få nok featurettes til Jake Gyllenhaal film. Ring til mig gammeldags, men hvis i tiden op til en films udgivelse, kan jeg ikke se Jake i mindst én ny video smager en uge, jeg er ikke glad. Jeg mener, at der er en underbevidst besked her for Ed Zwick og Duncan Jones: undgå Brothers rute og tage drejning for Prince of Persia. Douglas Freeman havde hans ting for piecharts, jeg har det på samme måde om Jake Gyllenhaal featurettes. Det er en god ting, da, at vi i dag har to og et halvt. First off er en Disney Channel eksklusivt look.



Jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste, der har bemærket Jake's hurtige jumper udveksling i løbet af denne video.



Vi har derefter den tredje video fra dem, snarere skræmmende Movie Surfers. For anden grund unbeknowest for os alle de fokuserer på Tamina men der er også mere Jake, og i begge disse videoer, har vi soundbites af Gyllenhaal Britspeak. På et tidspunkt, siger Jake 'forfærdelig' - du får ikke meget mere autentisk Brit end det.



Den tredje video er et smugkig på en feature stadig at komme på Disney Channel.



I løbet af disse funktioner, vi hører stolthed fra både Jake og Gemma Arterton for, hvordan de gjorde mange af deres egne stunts. Vi har talt før her om, hvordan Jake har nævnt sin vertigo eller hans nervøsitet omkring heste, men alt dette var erobret for POP. HeyUGuys i dag offentliggjort et interview med George Aguilar, det stunt koordinator for Prince of Persia. Han siger: "Der har været nogle ret store spring at Jake og fordobler har gjort. Selv om de er på et kabel er de stadig temmelig tricky. Der er også en masse arbejde med dyr, heste arbejde, kameler, alle mulige ting. Både Jake og Gemma og hele stemmer arbejdede på hesteryg. Vi havde et par heste løbe løs som altid er tricky. Og for Parkour "Jake begyndte at træne et par måneder inden nedskydningen begyndte, og han har arbejdet virkelig hårdt på det."


George beskriver hans foretrukne scene: »Jeg kan godt lide den, hvor Dastan kører ned ad en gyde. Der er en mand på en hest ved at spyd ham. Han løber op en væg og derefter ned igen, op en anden væg og tager manden af hesten. Derefter videre til en dejlig venlig sværd kamp. Du har til at optage alt derinde. Kampene evnen, ridning og Parkour alle kommer i en scene. Det er ikke så længe på skærmen, men det tog tre til fire dage at filme og masser af øvelse tid. "


Filmen er for familien, men det blev filmet med fast forsæt: »De fleste sværd kæmper film er lidt korrekt og smuk. Dette er mere fysisk, og når nogen bliver ramt, han virkelig bliver ramt. Og når nogen bliver stukket ned, han bliver dræbt. Du er ikke jagende nogen seks gange, og han stadig rejser sig og går væk. Det er ikke den slags film. Når du svinger et sværd, er du svinge til at dræbe. Det handler om hensigtserklæringer og Jake gør meget godt med det. Vi bruger blod. Vi gør praktisk og visuelle effekter. Men jeg ved ikke, hvor meget du vil se i slutningen, det afhænger af, hvad rating filmen er givet. Jeg tror, der vil være forhandlinger om det. "


Jeg har sagt det før, men det tåler gentagelse. Vi Gyllenhaalics har haft noget lignende før - tidligere film har været stort set rettet mod voksne og så denne grad af eksponering er en nyhed. Jeg kunne næsten sige, at reklame for Prince of Persia føles som en ferie. Det ændrer ikke fra tiden omkring det, men det giver os en chance for at opleve noget helt særligt. Man kan næppe begynde at spekulere hvad Jake mener om alt dette. Det er en spændende tur, og jeg håber, at han hænger på og nyder hvert øjeblik af det.


I morgen er en dag med interviews for Jake og Pop besætning i London så der er masser mere at komme! Jeg så en tweet, der sagde Jake synes om Jimmy Kimmell Vis den 20. maj - forhåbentlig en af de mange chat shows.

Mange tak til IHJ!