søndag den 5. oktober 2008

BTKA.DK

btka.dk har en internet portal hvis eneste funktion er at skabe forbindelse fra håndværkeren til forbrugeren. btka.dk letter den arbejdsgang bygherrer er nødt til at gennemføre ved indhentning af tilbud fra firmaer. Forklar din forespørgsel på portalen.

Mindst tre uafhængige fagmestre vil kontakte dig for at tilbyde priser og betingelser. Den form for service fra btka.dk er ganske gratis og uden bundne aftaler.

Det er nu blevet utroligt populært at få håndværks prisoverslag ved brug af internettet. Fremtil nu har man gjort sådan, at man som kunde selv må tage kontakt til arbejdsstyrken hvis man har et stykke håndværksmæssigt arbejde, som kræver eksperthænder.

Såfremt denne fremadstormende udvikling udvikles i samme hast, som det har været tilfældet indtil nu, vil den tradition i løbet af ganske kort tid være slut. For i fremtiden vil det være fagmanden som tager kontakt til dig. Ofte er det en anstrengende og tidsrøvende opgave at ringe til uafhængige håndværkere for at få indhentet diverse uafhængige tilbud til at sammenligne. Alene at lokalisere nogen med tid nok til at tilse dit arbejde er en besværlig opgave. btka.dk assisterer med at skabe forbindelse mellem fagmænd af enhver art og de bygherrer, som mangler deres faglige færdigheder.

Fremgangsmåden er således, at man beskriver sin opgave en enkelt gang på btka.dk, og så skal du ikke foretage dig mere.
I løbet af meget kort tid vil du blkive kontaktet af flere dygtige og kompetente samarbejdspartnere, som hver især ønsker at tilse din opgave og tilbyde priser og betingelser. Hernæst udvælger du blot det tilbud, kan kan opfylde dine præmisser bedst. Det skal dog lige tilføjes at det er uden tvungne aftaler at få indhentet prisoverslag på btka.dk, så du skal ikke føle dig forpligtet at underskrive en mulig aftale. For øvrigt er det uden nogle former for omkostninger at hente et diverse håndværksmæssige tilbud hos btka.dk, da firmaet må ofre et symbolsk beløb som skal bidrage til at være indordnet netværket. Enkelte folk ville måske bekymre sig om eksperten derfor tillægger beløbet fra dette abonnement i den anden ende, men sådan er det ikke. Alle tilknyttede håndværkere har forstået at man, som forbruger, tilbydes talrige alternative tilbud.

Af samme grund tilbydes du deres bedste pris de kan tilbyde, i håb om at være dem der bliver udvalgt.

Egentlig er resultatet, at dette system hjælper med til at sikre at arbejdet udføres på samme tid mere simpelt og samtidigt på bedre vilkår for bygherrer. Fagmandens vinding ligger i de mange ekstra arbejder han tilbydes, -holdt op imod den ældre metode, hvor forbrugere typisk fandt firmaet ved hjælp af lokal håndbogen. Denne, som denne for øvrigt på lige vis var nødt til at betale for at blive repræsenteret i. For fagmanden repræsenterer dette en 100% målrettet reklame, sammenlignet med at betale til telefonbogen, krak osv. På btka.dk kan man få indhentet diverse tilbud fra malermestre, tømrermestre, murervirksomheder, smedefirmaer, gartnere, brolæggere, VVS folk, indretningsarkitekter, og i det hele taget alle almindeligt benyttede håndværksbrancher, men i øvrigt også bogholderi, IT-konsulenter med mere. Mange nye brancher tilknytter sig efterhånden, så du kan jo altid prøve.

Det er som nævnt fri for omkostninger og helt fri for forpligtelser at indhente tilbud på btka.dk.

Ingen kommentarer: