tirsdag den 26. maj 2009

Burma fokusere for Asien-Europa-samtaler

Asiatiske og europæiske udenrigsministre mødes i Hanoi, med Burma 's forsøg på demokrati leder Aung San Suu Kyi er sandsynligt at dominere forhandlingerne.

Retssagen har vakt harme i EU, og Sammenslutningen af Stater i Sydøstasien (ASEAN) har opfordret Burma 's juntaen til at løslade Ms Suu Kyi.

Asia-Europe Meeting (ASEM) forventes også at drøfte den globale økonomiske afmatning i løbet af de næste to dage.

Samtalerne i Vietnam 's kapital vil også fokusere på klimaforandringer.

Repræsentanter fra 45 nationer - EU, ASEAN, Kina, Japan, Sydkorea, Indien og Pakistan - der deltager i samtalerne.

Kina 's rolle

Tidligere i denne måned, fru Suu Kyi blev stillet for en domstol for at bryde betingelserne i hendes husarrest. Hun står op til fem år i fængsel.

Trods den harme over de gebyrer, EU's udenrigsministre i sidste uge ikke kunnet blive enige om nye sanktioner mod Burma 's militære herskere.

Profil: Aung San Suu Kyi

I stedet er de antydede, at de vil opfordre de asiatiske lande med tætte bånd til Burma for at lægge mere pres på juntaen til at gennemføre demokratiske reformer.

Asean sidste uge advaret Burma - der er medlem af organisationen - at fru Suu Kyi 's forsøg bringer landet ' s "ære og troværdighed" på spil.

Men Thailand - som i øjeblikket varetager formandskabet for ASEAN - sagde, at gruppen ikke ville ændre sin holdning engagement i Burma.

I mellemtiden har Kina blankt nægtet at involvere sig.

Er det vigtigste forbundsfælle af den burmesiske junta, såvel som de dominerende aktører i regionen, Kina har en afgørende indflydelse i sagen, BBC 's Nga Pham i Hanoi siger.

Diplomater siger, at opdelingen mellem de asiatiske lande og Vesten over Burma har også forårsaget frustration i økonomiske spørgsmål, vores korrespondent siger.

Hun tilføjer, at de nuværende sanktioner mod Burma forhindrer EU i at underskrive en frihandelsaftale med ASEAN.

torsdag den 21. maj 2009

Prison vold 'op med en tredjedel, '

Nye tal fremstillet ved Howard Liga for Penal Reform viser en 31% stigning i fængsel vold siden 2004.

fredag den 15. maj 2009

Twits i rummet

Astronaut Mike Massimino er twittering hans oplevelser i dag, som han gennemgår forberedelserne til lanceringen til Hubble Space Telescope. Han formodes at holde op opdateringerne under hele missionen.

lørdag den 9. maj 2009

Advarsel over private sundheds-scanninger

Sundhed velgørenhedsorganisationer og regeringens rådgivere siger, at de er bekymret over private helbredsundersøgelse hævder at opdage tidlige tegn på flere sygdomme.

fredag den 1. maj 2009

Stue indretning Barcelona Style Sort laeder Contemporary Sofa Loveseat Stue Indstil

Læder sofa, Living Room Kombinerer, Living Room Design, Stue Møbler, minimalistisk Stue, Modern Living Room, Home Design, House Design, Interiør design, møbler og udsmykning, Hjem og Have, Contemporary udsmykning Stue, moderigtigt Stue



• Polstring er "bench-made " - ved at bruge nogle af de fineste italienske læder kombineret med den bedste designet læder matche materiale tilgængeligt
• Alle de sæder og rygge er høj densitet (1,7) skum til at give komfort og støtte
• Kun tunge gauge stål er anvendt til komfortabelt sæde og ryglæn støtte.
• Benene er lavet af poleret forkromet stål - godt for år ubekymrede brug.
• Oprindeligt designet af Mies van der Rohe i 1929 til den tyske pavillon på Barcelona Internationale Udstilling. Dette sæt er nu blevet et klassisk eksempel på moderne design og en status symbol på vores tid.

Læs info