torsdag den 30. september 2010

Af den kvaelende Pleasures of Nordic Crime Fiction

Laura Miller om det nordiske krimier:

På trods af eksistentielle utilpashed, der ofte hjemsøger de tegn nordiske noir, agterstavnen, bare-bone enkelhed af sin problemløsende metoder er en af de former's strenge fornøjelser. Ligesom det arktiske kulde, er den stringens afstivning. Det transporterer os til en verden, hvor charme og glamour knap eksisterer, og tæller for lidt, når de gør en verden forfriskende fri for flimflam, hype eller irrationelle overflod. Det afgørende er at sætte den ene fod foran den anden, og stopper ikke. Der er noget beroligende ved denne tro i ren og skær udholdenhed, når dine omgivelser er i en tilstand af forvirrende flux. Det er den slags ro, du får fra den simple handling af mødet ned for at gøre en opgaveliste i kølvandet på en uoverskuelig tab.

For resten af artiklen, hvor Miller spor i form tilbage gennem de nuværende stjerner som Stieg Larsson og Henning Mankell, at pionerer Maj Sjöwall og Per Wahlöö, hele vejen tilbage til oldnordisk sagaer, klik her.

fredag den 17. september 2010

Åben, integreret og giver dig Choice: The Story Behind the Google Apps Marketplace

Gmail, Kalender, Docs, Sites og alle Google Apps var udformet som cloud-baserede tjenester fra dag ét. Googles web-centreret tilgang giver enhver ansøgning om at arbejde problemfrit på enhver enhed med en browser, der giver brugerne mulighed for at arbejde hvornår, hvor og hvordan de ønsker. Ikke længere behov for konstant opgraderinger, sikkerhedsrettelser og fejlrettelser kræves af klienten baseret software.

Da det første skridt til sky for mange virksomheder og skoler er Gmail, Google Apps Marketplace til formål at gøre det lettere for organisationer, der har "gået Google" til at tage det næste skridt og tage bedre fordel af den sky ved at køre endnu mere af deres infrastruktur på cloud-baserede apps, fra hundredvis af software virksomheder.

Disse software selskaber enige om web-centreret tilgang er den vej at gå, og er ved at opbygge deres ansøgninger om web-baserede arkitekturer og åbne standarder som OpenID til Single Sign-On og OAuth for adgang til oplysningerne. Marketplace udviklere med at opbygge deres programmer ved hjælp af teknologier og hosting platform, de foretrækker. Vil du bygge Java? Store. Ruby eller PHP? Fine med os.. NET? Sikker på, at Marketplace understøtter det også. Disse apps er derefter vært på udviklernes egne servere, på Amazon EC2, om Google's App motoren, eller om alle andre cloud hosting service. Som udviklere, de behøver ikke at bekymre sig om proprietære værktøjer, leverandør lock-in, eller proprietær sky arkitektur lock-in, og som Google Apps kunder, vil du selv finde apps at konkurrere med Google-produkter som f.eks SlideRocket præsentationer og Zoho CRM, så du får den størst mulige valg.

Den største fordel ved Marketplace apps, dog er deres integration med Google Apps. Alle installerbare Marketplace apps indslag single sign-on med Google Apps, og de fleste går ud over, at for at indarbejde særlige funktioner, der hjælper dig med at opnå de daglige opgaver lettere i kombination med Googles ansøgninger. Her er en lille stikprøvekontrol af Marketplace apps, der integrerer med forskellige Google Apps:

Gmail - Manymoon er en online projektstyringsværktøj, der gør det nemt at vende emails fra holdkammerater eller kunder direkte til konkrete opgaver i dine projekter. Kwaga Baggrund og Awayfind er to produktivitet apps, der kan hjælpe dig med at håndtere samtaler direkte i din Gmail-indbakke, hjælper holder dig mere produktiv.

Regneark - Sliderocket lader dig tilslutte medier-rige præsentationer til live data i Google Spreadsheets, så din præsentation altid vise de mest up to date diagrammer og grafer, og Smartsheet lader dig udvide Google Spreadsheets med Gantt tracking og kundestyring funktioner for at give dit salg teams.

Kalender - Tungle.me og Timebridge mødes værktøjer, der gør det lettere at oprette og gennemføre møder med partnere og kunder, der bruger forskellige kalender systemer.

Sites - RunMyProcess lader dig indlejre brugerdefinerede business process arbejdsgange i Google Sites, så hver del af en organisation kan lettere få adgang til business process denne retning deres daglige arbejde.

Talk - Atlassian integrerer Jira Studio med Google Talk, så din software udvikling team kan holde dig ajour med den seneste build status og team samtaler indefra Jira Studio, alt sammen i realtid.

Der er hundredvis mere business-applikationer tilgængelige på Marketplace for alle aspekter af din virksomhed. Find CRM apps, Admin værktøjer, Document Management apps, produktivitet apps, og mange flere.

Hver uge mere cloud-baserede forretningsapplikationer er tilføjet. Hvis du ikke kan finde en app du ønsker bedes du sende et forslag.

Ved Don Doge, Google Apps Team

torsdag den 16. september 2010

lørdag den 4. september 2010

Flugten kunstner


Adeline vendte 10-måneder gamle for et par uger siden. Dette foto stort set summer tingene op.

onsdag den 1. september 2010

Cyser statusopdatering

Det cyser Projektet har kørt i et par ulemper. Så når gæringen aftaget dramatisk i dag, kun tre og en halv dag til aktive gæring, var jeg meget bange for, at jeg havde en stak gæring. Det er, når gæringen stopper, før alt det sukker, der forbruges, normalt for irriterende årsager. Men da jeg åbnede låget, og så den gyldne farve cyser, jeg vidste ting var på sporet. Når cider fermenter, viser det sig fra en mørk brun til en gylden farve. Denne lækre farve var et sikkert tegn på, at gæringen var på rette vej. Og alvor viser min pointe (bemærk araeometri flydende i cyser). Efter kun et par dage af gæringen, efter en smertefuld start, faldt grovhed 1,090 til 1,010. Det er en masse fremskridt for så kort tid. Fermentering bør slutte op i den næste dag eller så, og dette cyser bør være klar til omstikning denne weekend.