torsdag den 1. januar 2009

Scientific American drøfter afviste Microsoft patentansøgning

Stillingen Noter:

Selvom Patentmyndighed afviste Microsofts begæring, rapporter tech nyheder websted Ars Technica, det selskab, der blev fastlagt en plan for fremtiden for databehandling, hvor bits og bytes er leveret til en hjem på samme måde, forsyningsselskaber levere elektricitet . Baseret på dokumenter tilgængelige på Patentmyndigheds websted, Microsofts begæring manglede tilstrækkeligt detaljeret på en række områder, herunder beskrivelse af den service, og hvordan det adskiller sig fra andre ideer allerede udstedte patenter, ifølge patent undersøgerens Murali DEGA. Microsoft har mulighed for at nappe sin ansøgning, og send. Når kontaktede, ville virksomheden ikke afsløre sine planer om patentansøgningen eller det foreslåede målebetingelserne service.

Forkastelsen af ansøgning "målte pay-as-you-go Computing Experience" (11/766613, indgivet den 21 juni, 2007) var en ikke-endelig, første Office aktion sendt dec 12, som omfattede afvisninger for

manglende skriftlige beskrivelse (35 USC 112) [ikke definere meningsmålinger ]
ubestemt krav om funktionel, operationelle sprog
indlysende over Circenis og Yu

Den første påstand recited:

En metode til at operere en computer med skalerbare resultater omfatter: at præsentere et katalog af muligheder i forbindelse med skalerbare udførelsen af pay-per-view computer; præsentere en pris forbundet med hver af de optioner, der modtager en udvælgelse af en indstilling fra det katalog af muligheder; beregning af en samlet pris for drift af computeren svarende til udvælgelsen af den mulighed, at konfigurere computeren til at fungere i overensstemmelse med udvælgelsen af den mulighed; andaccumulating udgifter til drift af computeren i henhold til den samlede pris .

Ingen kommentarer: