torsdag den 23. april 2009

Tjenesteplanerne analyseres ved Baseball Amercia

Baseball America har "analyseret tjenesteplanerne af hver fuld sæson mindre liga hold, med et øje, som spilleragent tilordninger overraskede, og hvem der er mangler i tjenesteplanerne. Klik på holdets navn til holdets tjenesteliste. "

Herunder finder du oplysninger om de Statsborgere søsterselskaber:
Triple-A SYRAKUS: RHP Jordan Zimmermann fortjent nr. 5 starter job for statsborgere, men fans i holdets nye Triple-A forpost i Syracuse får at se ham indtil Washington har brug for et femte startforanstaltninger den 19 april.
DOBBELT-A Harrisburg: LHP Cory VanAllen og RHP Sak Zinicola vende tilbage for at forsøge at mestre det østlige League, mens LHP Ross Detwiler får sit første knæk. SS Ian Desmond er også tilbage, men rapporter om hans stærke foråret foreslår han måske ikke være der for længe.
HØJ KLASSE A Potomac: P-NATs kunne have en elite magt-rammer duo af Michael Burgess og 1B Chris Marrero, som vender tilbage til Carolina League for tredje år i træk. Han var begyndt at skibsføreren ligaen sidste sommer, før de udslås hans laegben og rive ankel ligamenter i juni. De to bedste kollegium produkter fra 2008-draft-SS Danny Espinosa og LHP Vil Atwood-jump kort sæson Vermont til Potomac.
LOW KLASSE A Hagerstown: LHP Jack McGeary har lagt hans Stanford uddannelse i venteposition til at fokusere på baseball på fuld tid, i stedet for at blive medlem af organisationen efter foråret klasser ophørt. Hans Catcher bliver Derek Norris, en avanceret offensive spillere som søger at forbedre bag pladen.
FORLAENGET FORÅR / bemærkelsesværdige PERSONSKADER: Tre af Washingtons toppen udsigterne-C Adrian Nieto og OFs Destin Hood og JP Ramirez-var 2008 high school draftees, og statsborgere valgte ikke at presse nogen af dem til at starte deres første hele sæson.

BA er også spore statsborgere datterselskabers scoringer, tjenesteplanerne og statistik her: http://www.baseballamerica.com/statistics/affiliations/

Baseball America's Complete Roster Analyse af hvert mindre liga affiliate:
NL East: http://www.baseballamerica.com/blog/prospects/?p=3095
NL Central: http://www.baseballamerica.com/blog/prospects/?p=3088
NL Vest: http://www.baseballamerica.com/blog/prospects/?p=3099

AL East: http://www.baseballamerica.com/blog/prospects/?p=3090
AL Central: http://www.baseballamerica.com/blog/prospects/?p=3086
AL Vest: http://www.baseballamerica.com/blog/prospects/?p=3093





Ingen kommentarer: