lørdag den 26. september 2009

Urter 'kan vaere naturlige pesticider «

Fælles urter og krydderier kunne hjælpe med at beskytte afgrøderne mod skadedyr

Fælles urter og krydderier lovende som et miljøvenligt alternativ til konventionelle pesticider, har videnskabsfolk fortalte en stor amerikansk konference.

De har brugt et årti som forsker i insekticide egenskaber af rosmarin, timian, kryddernellike og mynte.

De kan blive et afgørende våben mod skadedyr i økologisk landbrug, siger forskerne, som industrien forsøg på at imødekomme efterspørgslen.

Den \ "plante æteriske olier \" har en bred vifte af indsats mod fejl.

Nogle dræbe dem direkte, mens andre frastøde dem.

Detaljer blev præsenteret på Fall møde i American Chemical Society (ACS) i Washington DC.

Disse nye pesticider er generelt en blanding af små beløb på to til fire forskellige urter fortyndes i vand.

Undersøgelsen blev ledet af Dr. Murray Isman, fra University of British Columbia i Vancouver, Canada.

Nogle krydderi-baserede kommercielle produkter nu bliver brugt af landmænd har allerede haft succes i at beskytte økologiske jordbær, spinat og tomater mod destruktive bladlus og mider, forklarede dr Isman.

\ "Disse produkter udvide begrænset arsenal af økologiske avlere til at bekæmpe skadedyr, \" siger han.

\ "De er stadig kun et lille stykke af insekticid markedet, men de er voksende og fart. \"

I modsætning til konventionelle pesticider, \ disse \ "killer krydderier" ikke kræver mere begrænset godkendelse fra tilsynsmyndighederne og er let tilgængelige.

En yderligere fordel er, at insekter er mindre tilbøjelige til at udvikle resistens - evnen til at skubbe gang effektive toksiner - Isman siger. De er også mere sikker for landarbejderne, der er i høj risiko for pesticid-eksponering, bemærker han.

Men herb-baserede pesticider også har mangler.

Da de æteriske olier fremstillet af disse urter har tendens til at fordampe hurtigt og nedbrydes hurtigt i sollys, landmændene nødt til at anvende dem til afgrøder oftere end konventionelle pesticider.

Nogle varer kun et par timer, sammenlignet med dage eller endda måneder for konventionelle pesticider.

Da de er også generelt mindre potente end konventionelle pesticider, skal de anvendes i højere koncentrationer for at opnå et acceptabelt niveau for skadedyrsbekæmpelse, siger dr Isman.

Forskerne søger nu måder at gøre nye pesticider, længerevarende og mere potent, tilføjede han.

\ "De er ikke et universalmiddel til bekæmpelse af skadedyr, \" Dr. Isman forklaret.

Konventionelle pesticider er stadig den mest effektive metode til bekæmpelse af larver, græshopper, biller og andre store insekter på kommercielle afgrøder, tilføjede han.

\ "Det kommer ned til, hvad der er godt for miljøet, og hvad der er godt for menneskers sundhed. \"

onsdag den 16. september 2009

Camel frasortering - Australien planer om drastiske loesning outback problem

Af Nick Bryant
BBC News, Sydney

Den australske regering har foreslået et budget til at gennemføre en mangeårig plan for at frasortere landet \ 's kameler ved at skyde dem.

Dyrevelfærd tilhængere afviser planen, men folk der deler ødemark med kamelerne kalde dem en trussel.

I modsætning til den kænguru eller koala, er kamelen ikke et dyr, der automatisk er forbundet med Australien,

De blev første gang bragt her i midten af det 19. århundrede for at hjælpe opdagelsesrejsende krydse ørkenen.

Men der er nu menes at være over en million roaming de outback.

Det er stort set en kamel for hver 20 personer, og befolkningen vil blive fordoblet i løbet af de næste ti år, medmindre en eller anden form for indsats er truffet.

I fjerntliggende samfund, som de ses som en besværlig trussel, der tramper vegetationen og lejlighedsvis at rippe op vandrør, som de søger efter mad og vand.

Så den australske regering har afsat $ 16m (£ 9.7M) for at løse problemet og et forslag er at skyde kamelerne fra helikoptere eller til fods.

Dyrevelfærd grupper er imod en masse slagtning.

De har foreslået en anden mere humant alternativ: prævention, giver dyrene et lægemiddel til at gøre dem sterile.

fredag den 11. september 2009

Vindue paa Eurasien: Rusland forbereder sig paa at Delay Folketaelling Planlagt for 2010 til 2012

Paul Goble

Wien, den 12 august - Den russiske Federal Service for staten Statistik (Rosstat) er ved at forberede og sende til den økonomiske udvikling Ministeriet som fører sit arbejde et formelt forslag om at udsætte det næste nationale folketælling fra oktober 2010 til oktober 2012, Rosstat hovedet Aleksandr Surikov sagde dag i Vladivostok.
Som han har gjort flere gange i løbet af de sidste par måneder, Surikov sagt, at den internationale finansielle krise var under denne beslutning, i betragtning af de enorme udgifter til udførelse af tællingen. Ved denne lejlighed, han foreslog, at Moskva ville være nødt til at komme med "ikke mindre end 10 milliarder rubler" (300 millioner amerikanske dollars), et tal, er noget lavere end hans tidligere fremskrivninger.
Den Rosstat hovedet sagt, at tællingen ikke kunne gennemføres i 2011, fordi regeringen vil have til at betale for valg i løbet af dette år. Som et resultat, sagde han, Moskva bliver nødt til at udføre undersøgelsen i 2012 med henblik på at opfylde den russiske forfatning's krav om en opregning mindst hvert tiende år (www.ami-tass.ru/article/52948.html).
Budgetkontroludvalget mangler kun er en del af årsagen til Surikov forslag og sandsynligheden for, at den russiske regering vil acceptere det. Desuden Moskva tydeligvis håber, at den økonomiske krise vil blive overtaget af 2012, og at det vil således vise et gladere billede af russiske betingelser end en optælling foretaget tidligere.
Endvidere er budgettet stykket har allerede haft en alvorlig og negativ indvirkning på optælling: Rosstat allerede tilkendegivet, at det var at reducere antallet af spørgsmål, den beder i tællingen og antallet af særlige prøveudtagninger det ville udføre. Som et resultat, Moskva sammen med den sagkyndige skal have langt færre data, når tællingen ikke finde sted.

søndag den 6. september 2009

Foelsomme Fern ... i haven

Må ikke du bare elsker når Moder Natur gaver du med vidunderlige planter? Om fem år siden jeg var begavet med en ukendt bregne. Det netop flyttet ind og gav sig i hjemmet. God ting, det er en dejlig gave-Moder Natur kan holde hende ukrudt. Jeg vidste ikke, hvad slags bregne dette anlæg var, men vidste det var en bregne. Selv om dens blade er grovere end de fleste bregner, det er en bregne, og det var temmelig let at identificere det. Den første frost gav identitet væk. Har du gættet den type bregne jeg taler om? Det er et følsomt Fern, alias Onoclea sensibilis. Min Southern Living Garden Book siger dette bregne er hjemmehørende i det østlige USA og breder sig ved underjordiske rhizomer. Bogen siger også, det kan være invasive i de rette betingelser. Efter stigende her for mere end seks år har jeg fundet det pålideligt spreder at danne en pæn klump. Frivillige vil poppe op i nærheden af fabrikken, men de er aldrig et problem, fordi en af mine venner altid ønsker en start!
Min følsomme bregne vokser i nærheden af min varmepumpe. Det modtager konstant fugt fra kondens dannes når varmepumpen er i afkøling mode. Jeg har gjort det muligt for selskabet at vokse til sit hjerte indhold. Det er på den nordlige side af mit hjem og tjener som en stor groundcover. Det supplerer hostas og hydrangeas voksende nærheden af det.

Og hvorfor gjorde de første frost give identitet en måde? Fordi, ifølge mine Southern Living Garden Book, denne bregne er mest følsomme for frost. Følsomme er et pænt ord for, hvad der sker med anlægget, fordi det i min have de følsomme bregne helt dør tilbage og er sorte med den første frost. Men aldrig bange, når foråret kommer det bounces tilbage ....

i haven ....

tirsdag den 1. september 2009

Fornoejelsen af ildsteder

Winter lukker i, når dagene bliver kortere og nætter køligere og langsomt vil vi bruge mere tid indendørs og i komfort af vores huse, er det et perfekt tidspunkt at begynde og tænke på at have din egen pejs. Den pejs kan bruges som et vigtigt hjem forbedring og opgradering lejlighed, det kan bruges om sommeren, men ikke til opvarmning, som en original stedet at holde blomster eller planter, og tjener som primære referencepunkt i huset.

Om vinteren et ildsted er en stor hjælp, det holder store værelser varm, naturligvis afhængigt af størrelsen af pejsen, og giver hele rummet en meget speciel følelse, især den kolde vinter nætter. Ildsteder kan også anvendes som et vigtigt punkt i den stue, omkring hvilken familiemedlemmer kan samles og drøfte spørgsmål eller deres daglige aktiviteter, kærligt par kan tilbringe timer foran ilden og endda falde i søvn ved siden af pejsen.

Der er så mange forskellige former for pejse på markedet i dag, at det er næsten sikker på, at nogen kan finde en pejs, som passer til hans eller hendes behov, fra den klassiske sten ildsteder, tunge og majestætiske som regel lokalet med deres store sten og brand kombination til mere moderne jern pejse, der har mange andre funktioner føjet til dem, og kan bruges til mange forskellige opgaver, der er en pejs derude for alle, der mener at have en i deres hus.

Leder du efter et ildsted er altid rart, kan du begynde at søge på internettet siden i dag en masse producenter tilføje en masse oplysninger om pejs, dets design og konstruktion, hvad der er behov for at fastholde den, og hvordan det fungerer, samt mange andre særlige forhold vil du være interesseret i, bør give dig en flot samlet ser på markedet, dens produkter og priser, den næste ting, du bør være at hovedet ud til nogle butikker og se på forskellige ildsteder, tale med nogle mennesker og se hvad er den slags materiale og design du vil.

Tilføjelse af et ildsted til en stue kan virkelig gøre en væsentlig forskel i den måde, det rum, vil se, og du bør tænke på, at når du søger efter et ildsted, den første ting du skal huske på er, at pejsen bør ikke skille sig ud fra de andre ting i det rum, det skal passe sammen med resten af de ting, du har i øjeblikket, farver og materialer i det rum, hvor du vil placere den i.

Når du får pejs du drømmer om, bør du begynde at forstå, hvad er de vedligeholdelse trin, du skal tage for at sørge for, at pejsen er sikre og trygge, og at det også vil fungere godt i lang tid, vedligeholdelse er nøglen i alle hus apparater og i dette tilfælde pejs er ingen undtagelse. Nyd vinteren og nyd din pejs, kan det holde dig varm og glad i den kolde vinter nætter.

Daniel Roshard er et interiør designer fascineret af udendørs arkitektur, der i øjeblikket studerer offentlige parker og udendørs design. Daniel skriver artikler om ildsteder og indendørs opvarmning løsninger. Læs Daniel's ildsteder søge og købe tips og rådgivning.

Træ Post bund med Filler