søndag den 24. januar 2010

onsdag den 13. januar 2010

Moon Garden - i sidste uge November 2009

Fik guilts, når en række folk emailed mig. Jeg var så flad ud travlt siden sidst, jeg bare ikke komme til at gøre de guider. Anyway, på trods af de vigtigste Plantningssæsonen er godt i gang, er her vejledningen for den sidste uge november.

23rd - mandag - APOGEE. Moon længst væk fra jorden, så mindre tyngdepåvirkning. Generelt ikke betragtes som en god dag for plantning som væksten bremser for en dag eller to. Månen rejser i en nord (faldende) sti, stiger omkring 10 sæt omkring 12 midnat, omkring 28 minutter senere hver dag.

24. til 26. - Crescent til første kvartal Moon - et godt tidspunkt til udtynding og fodring planter med ekstra gødning, især blomstrende planter. Torsdag er en særlig gavnlig dag for blomster og blomstrende planter som bønner, blomkål osv. Månen krydser ækvator torsdag bringe chance for stormende vejr og mulige hagl storme.

27. til 29th - hurtig vækst periode som Månen ind i sit Tiltagende mod fuldmåne fase - lidt køligere temperaturer. Leafy greens gavn hver dag undtagen fredag 27.

29. og 30. Moon stilling fordel frugt efter 11 søndag. Da frugtsætning afgrøder ikke skal enten indstilling frugt (køligere områder) blomstring (tempereret) eller frugtsætning (varm) nu er et godt tidspunkt at gennemskue skadedyr og destruere dem, også for at lede efter svampe og andre Spore induceret sygdom.

mandag den 11. januar 2010

Hvem beordrede alle Denne Damn Spinat?

Jeg ved, det kan være svært for en masse mennesker til at tro, men når det kommer til nogle ting, jeg er ikke den bedste planner. Ligesom min køkkenhave. Jeg plejer at vente til sidste øjeblik og køre ud til den store kassen for at købe planter og frø, normalt at få det hele i jorden rundt, oh, midt i juni. Og som jeg plantning jeg indse, at jeg købte frø, at jeg allerede har 4 fuld á - ligesom Bloomsdale spinat.

Jeg er fast besluttet på at ændre min måde! Hvem kan spise alt, spinat?

Denne weekend tilbragte jeg nogen tid lave opgørelser over mit venstre over frø. Jeg har dem nævnes ved deres anlæg typer, forskellige navne, beløb og alder. Selv om mange frø forblive levedygtige i årevis, nogle har en kortere levetid, jeg holdt det i tankerne, da jeg planlagt for hvilke frø jeg stadig har brug for. Jeg var overrasket over at se, at jeg havde de fleste af de frø, som jeg skulle bruge til næste år.

Viser sig, jeg har over 30 forskellige slags grønsagsfrø i hånden lige nu:
Maxibel bønner, edamame, jalepenos, søde løg, AmericanFlag porre, Pink Brandywine tomat, Wayahead tomat, sød basilikum, Romanesco broccoli, Listada de Gandia aubergine, Triple Treat græskar, Sweet Pie græskar, Black Beauty zucchini, Buttercup squash, tabel Queen squash, cantaloupe, SugarBaby vandmelon, blå Vates grønkål, Bloomsdale spinat, kålrabi, majroe, sennep, spinat, salat blanding, Sweetness gulerod, Baby Star salat, Buttercrunch salat, Ruby salat, Caesar Salad blanding, Early Prolific straightneck sommer squash, Waltham butternut squash, Packman broccoli, Swiss chard, og sne peas.I bare brug for:
sukkerroer, gulerødder, sød peber, pastinak, sorte øjne ærter, skalotteløg, søde ærter, kartofler, Kålroe, rosenkål, pak choi, majs salat, arugula, og agurker. Jeg har kigget på RH Shumway kataloget (da de er nu ejet af Jung - en Wisconsin selskab). Jeg har læst nogle gode ting om dem, og nogle ikke så store ting. Generelt vurderinger sagde, at de har fantastisk produkt, Problemet er, at de muligvis ikke det i tide. Jeg regnede dog med frø jeg skal være sikre, for hvis jeg ikke får frø, når jeg har brug for det, skal butikkerne være på lager, som dengang, og jeg kan bare købe fra dem. Og frø vil holde, indtil den følgende sæson, hvis nødvendigt.

Jeg forsøger at tempoet mig selv, men hvem ved ... hvis jeg får frøene tidligt nok, kunne jeg endda begynde at nogle planter indendørs!

tirsdag den 5. januar 2010

Beroliget

I går aftes, efter middagen, satte jeg ned på sofaen. Normalt det er det tidspunkt, hvor mit barn, beslutter at begynde at danse disko, så jeg var godt forberedt til det, eller i det mindste et tilfælde af hikke. Det skete ikke dog. Jeg har ikke mærke noget. Jeg begyndte at tænke, da jeg sidst havde følt baby, og det er da jeg begyndte at bekymre sig. Jeg kunne ikke huske følelse barnet hele eftermiddagen. Ikke når jeg er fastsat for min middagslur, ikke mens jeg sad i sofaen. Og jeg normalt føler barnet, så snart jeg sætter mig ned.

En af de ting min jordemoder havde fortalt mig om mandagen, var at ringe, hvis jeg ikke føler barnet så meget som jeg havde før, overvejer bloodpressure og spor af protein. Så - snarere stresset - jeg ringede til M, der var på vej hjem fra en messe i Amsterdam, og selvfølgelig sad fast i trafikken. Han fortalte mig at kalde den jordemoder, som bad mig om at komme ind på kontoret med det samme.
Så jeg gik hen til i-love (der bor i gaden), og min mor-i-ret tog mig til jordemoderens. Gudskelov fandt hun en meget kraftig hjertebanken, så det var rart. Mit blodtryk var gennem taget (forståeligt nok, i betragtning af min stress), men spor af protein i min urin var væk. M kom i retten, da hun fortalte mig, at hun ville have mig til at gå til hospitalet for en CTG, just in case.

Så vi gik til hospitalet, og jeg blev hooked op til en maskine. De tog mit blodtryk igen, og tog en 30 minutters CTG. Hospitalet Jordemoderen fortalte mig det lignede en glad baby, og det viste masser af bevægelser. Det mærkelige ting var, at jeg stadig ikke havde følt noget. Hun foretaget en ultralydsscanning, som viste også en bevægelse baby. Jeg vidste bare ikke mærke det. Det er derfor, hun kaldes i Obstetrik / gynækologi. Ob / Gyn også foretaget en ultralyd og tog en masse tid for os. Vi fik en meget god udsigt, vi selv så barnets ansigt. Han / hun var sutte hans / hendes tommelfinger! Hun fortalte mig, at barnet var faldet pænt, og at jeg sikkert ikke mærke noget, fordi moderkagen var meget tæt på babyens arme og ben. Så hvis den bevæger sig lidt, det er afbødes af moderkagen, og det er derfor jeg ikke føler det. Tilsyneladende havde vendt sig for nylig, fordi dens stilling var anderledes end i sidste uge.

Hun målte et par kropsdele. Barnet har et stort hoved (som alle mennesker i min side af familien gør, hatte aldrig passer mig) og lange ben (som min mand). Væksten var der svarer til et 38 uger baby (og jeg var 37 uger og 1 dag). Hun målte det på 3 kilo, eller 6 £ 10 ounce Både Obstetrik / gynækologi og jordemoderen fortalte mig det vil være en \ "sund stor baby \".
Alt i alt er jeg glad for jeg gik i. Jeg ville ikke have sovet på alle, og jeg fik så stresset. Det kostede os en time og en halv, men helt beroligede os alle var fine. Jeg behøver ikke engang i at jordemoderen har igen i dag, fordi de testede mig så grundigt i aftes. Pyh!


Dutchnic's blog.

El-guitarer til lave priser

Såfremt en elguitar skal findes, så begynd søgningen hos Soundsourze. Hos Soundsourze kan du få instrumentet til dig, uanset om du er nybegynder eller temmelig trænet. Soundsourze yder en kvik levering og to ugers returret. Når du bestiller hos Soundsourze.com får du konsekvent den bedste kvalitet, en effektiv service, samt fordelagtige priser. Ligetil og nemt overstået.
Uanset om du søger efter afspillere, elektrisk slagtøjstilbehør, indspilningsudstyr, trompeter, kasser, piano, el guitar tilbehør eller basser, kan www.soundsourze.com levere. Forsendelsen vil naturligvis komme sikkert frem. Der bliver gjort en del ud af at sikre varerne grundigt.