onsdag den 10. juni 2009

Badevaerelse Vanity Idéer

Overvejer remodeling et badeværelse? Bare fordi det er i badeværelset betyder ikke, kan det ikke være så immaculately designet og plejes som resten af huset. Her er nogle badeværelse design ideer ved hjælp af forskellige former for badeværelse vanities.

Det Antikke Vanity

Hvis resten af hjem er indrettet i en antik stil, gøre badeværelset match ved at tilføje en antik stil forfængelighed. Badeværelset vasken kan indstilles i en antik stil træ indstilling, med elaborately færdige træ mønstre, klassiske kabinet drejeknapper, og tunge marmor eller granit toppe og synker vandløbssystemer. Over vasken, hænge et antikt spejl af en størrelse og form, der passer til både det samlede badeværelse, men også udseendet og farven på træ omslutter badeværelse synke.

Den moderne Vanity

På den modsatte ende af spektret fra det antikke forfængelighed er moderne forfængelighed. Disse vanities har slanke, Stark, moderne linjer og materialer. Et populært nye trend er at hæve skål af badeværelset synker selv ud af sine sædvanlige forsænket indstilling, så den sidder oven på badeværelset counter. Spejle til disse badeværelse vanities tendens til at være barsk, no-nonsense rektangler, som er næsten Zen-lignende i deres enkelhed. Nogle af disse moderne stil vanities ikke har standard frysere under badeværelse synker; i stedet, at være mere som et sofabord eller afføring med et badeværelse synke inde - et meget unikt udseende med en person, der ønsker at gøre hans eller hendes badeværelse forbavsende forskellige fra normen.

Glas Vanity

Giv badeværelset en endnu lettere, endnu mere nutidige følelse ved at vælge et glas countertop og synker bækkenet. Ligesom nogle af de andre moderne vanities, den gennemsigtige glas synker bækkenet er normalt rejses over sine sædvanlige forsænket position og sidder oven på tælleren, ligesom en dejlig kæmpe glas tjener skål venter for de ombordværende. Den countertop sig selv kan også glas, der giver hele badeværelse et let og luftigt føler. Under glas countertop ved at installere en standard, træ badeværelse fryser så badeværelse "unsightlies ", såsom barbermaskiner, tandbørster, tandpasta, neglesaks, styling produkter osv., stadig er ude af syne.

Valget af badeværelse forfængelighed skal i sidste ende matcher ens personlige stil, og skal passe ind i den overordnede design motiver af hjemmet. Hav det sjovt at designe et nyt badeværelse forfængelighed!

Mark Stein er en pensioneret Builder fra Texas, der nu er en konsulent for PMA Partners. Discount Badeværelse Vanities

Wall skæringspunktet med 4 x 6

Ingen kommentarer: