torsdag den 30. juli 2009

Stark advarsel over kalorier i High Street iced kaffe

Nogle iced kaffe sælges på High Street indeholde lige så mange kalorier som en varm middag, en kræftform velgørenhed advarer.

søndag den 26. juli 2009

Niende UK elev i Kina 'har influenza '

Et niende britiske skoleelev er blevet diagnosticeret med svin influenza i Beijing ifølge kinesiske sundhed embedsmænd.

Den britiske ambassade i Beijing, siger det er stadig forsøger at bekræfte sin betænkning.

Ni amerikanske teenagere er også ved at blive behandlet på hospitalet efter ordregivende virus. Ingen af de børn menes at være alvorligt syg.

Mere end 100 andre elever og lærere er i karantæne på et hotel i Beijing. Alle af dem var at deltage i en to-ugers kulturudveksling besøg i Kina.

Mere end 600 briter er på tur, arrangeret af SSAT, Ministeriet for Børn, Skoler og Familier, British Council og kinesiske organisation Hanban.

Andre provinser

Tre britiske elever viste sig at have høje temperaturer, når de ankom til Beijing 's lufthavn i sidste uge. De andre har udviklet symptomerne af H1N1-virus mens den i karantæne på Yanxiang Hotel.

Syv af de teenagere, der behandles er kendt for at være fra London og en er fra Somerset.

Fire er fra Parlamentet Hill School, Camden, tre fra den centrale Foundation Boys School, Clerkenwell, og den ene er fra Clevedon School, Somerset.

Britiske embedsmænd siger omkring 50 af dem i karantæne er fra Storbritannien.

Andre, der ikke var i tæt kontakt med dem, der har syg fortsætter deres studierejse til andre provinser.

Kina har i år karantæne hundredvis af udenlandske besøgende, som har vist symptomer på svin influenza.

På fredag, landet 's sundhedsministerium sagde, at 1537 tilfælde af svin influenza var blevet rapporteret i en befolkning på 1,34 mia. Ingen har været fatale.

I Det Forenede Kongerige, 29 mennesker er nu døde efter ordregivende svin influenza - 26 i England og tre i Skotland.

Regeringen vil skitseplanerne senere for en national influenza rådgivning tager sigte på at lette presset på frontlinjen NHS personale.

Sundhed embedsmænd håber også, internet og telefon service vil hjælpe med at opklare forvirringen om retningslinjer for gravide kvinder.

NHS UK website tyder forventningsfulde mødre bør undgå skarer, hvor det er muligt, men en erklæring fra embedsmænd søndag aften sagde selv om dette kunne anses for at være, at det var vigtigt at fortsætte med den daglige rutine.

Har du eller din familie har været i karantæne i Kina Send os dine kommentarer og historier ved hjælp af formularen nedenfor.

fredag den 17. juli 2009

Endeavour er fastsat for nye lancering bud

NASA vil forsøge endnu en lancering af amerikanske rumfærge Endeavour efter et tordenvejr tvunget den til at udsætte mission af en dag, embedsmænd siger.

Eksperter sagde, at de fandt ingen skader på rumfærgen eller elektriske systemer efter lyn slog 11 gange i nærheden af affyringsrampen på Cape Canaveral på fredag.

To tidligere iværksætte forsøg i juni blev ophugget på grund af en potentielt farlig lækage i en brint udluftningsanordning linje.

Besætningen er indstillet til at installere en ekstern platform om Japan 's rumstation lab.

Lift-off har været planlagt til 1913 lokal tid (2313 GMT) om søndagen fra Kennedy Space Center i Florida, omkring 24 timer senere end planlagt.

Forecasters sagde, at der kun var en 30% chance for en vejr-relaterede forsinkelse.

Ingeniører brugte lørdag kontrol over rumfærgen 's kritiske systemer til at sikre, at der ikke var nogen skade, og ledere godkendte rumskib for flyvning på søndag formiddag.

Nasa teknikere har fyldt skibet med 500.000 gallon (1,9 mio liter) af flydende ilt og flydende hydrogen for otte og et halvt minuts ride i kredsløb.

Nye eksperimenter

Endeavour er under syv stærk besætning i rummet, bestående af seks amerikanere og en canadisk - Julie Payette - hvem der skal udføre den shuttle 's robotarmen under missionen.

Deres ankomst vil bringe den samlede besætning på forpost til 13 - en rekord for ISS.

I løbet af fem spacewalks, en platform vil blive føjet til det japanske lab kompleks, som kan bruges til eksperimenter, der kræver materialer at blive udsat for den barske miljø af rummet.

Desuden Endeavour vil levere en ny længerevarende ophold amerikanske besætningsmedlem, Tim Kopra, at ISS og bringe Japan 's Koichi Wakata, som har levet ombord på platform for mere end tre måneder.

Til rumstationen, der nu er på størrelse med en fire-soveværelse hus, har været under opbygning i mere end et årti.

Når det opsendelser, Endeavour vil gøre 127th rumfærge flyvningen, og den 29. til stationen.

Syv yderligere flyvninger til stationen forblive inden pendulkørsler gå på pension i 2010.

onsdag den 8. juli 2009

Canada "for at daemme op Tjekkiske migration '

Af Rob Cameron
BBC News, Prag

Canada overvejer foranstaltninger til at håndtere det store antal personer, der søger asyl fra Tjekkiet.

De er næsten alle medlemmer af romaer eller sigøjnere mindretal, der flygter fra, hvad de siger er forfølgelse i hjemlandet.

Tjekkiske embedsmænd siger Ottawa overvejer genindførelse visa, hvilket ville være et stort tilbageslag for tjekkiske turister og forretningsfolk.

Sidste år 860 tjekkerne ansøgt om asyl. I år er tallet allerede overskredet 1000.

Bombeangreb

Kritikere siger, at de er økonomiske migranter, simpelthen overskrift til Canada for at søge et bedre liv.

Roma grupper vredt benægte, at der peger på en kraftig stigning i højreekstremistiske ekstremisme i Tjekkiet, herunder en benzin bombeangreb, der forlod en lille pige på hospitalet.

Nynazistiske marchers har været bevidst rettet mod områder med store roma-samfund, noget som Roma grupper sige, er at tilføje et klima af frygt.

Rapporter sige Canada har givet asyl til omkring 40% af de fordringer arkiveres af tjekkiske romaer, hvilket betyder, at anmodninger opfyldt Canada 's bestemmelse af en "velbegrundet frygt for forfølgelse".

Tjekkiske embedsmænd har bekræftet, at den canadiske visum truslen er reel, men understreger, at de ikke er blevet anmeldt af en endelig afgørelse.

søndag den 5. juli 2009

Best Small Garden Struktur


Den måde plads er delt mellem de forskellige dele af haven er en stor faktor i den endelige succes - eller på anden måde - af din indsats. Hvis haven senge, eller stier mellem dem, er for snæver, og hvis regler i forhold ignoreres; hvis nøjagtig samme design element gentages igen og igen med noget nyt at tilføje interesse, så selv de mest smukke planter vil blive vist fra en stilling oprindelige ulempe.

I en lille have der er naturligvis mindre plads til at ringe strukturelle ændringer end i en større haven. En løsning, der kan anvendes i det mindste ikke er plads til at skabe figurer, der griber ind. De figurer, eller byggesten for den overordnede struktur, bør geometriske - trekanter, cirkler og rektangler alle fungerer godt i et begrænset område, fordi de er stærke figurer. Subtilitet kan opnås gennem plantninger du lægger i dem.

De forskellige elementer i haven - stier, havemøbler senge, græsplæner og strukturer - burde have figurer gives til dem: rektangulære og runde haven senge, et trekantet græsplæne, og rektangulære stier. Ved første, skal du ikke bekymre dig om buede stier eller haven senge, der har scalloped kanter fusionerende i plænen. Det kan komme senere.

Tegn din have planer om at skalaen. Du kan klippe nogle forskellig størrelse geometriske figurer ud i pap, så de kan placeres på toppen af skalaen tegning til at bedømme forskellige mulige virkninger. Det er helt acceptabelt, at der er en vis overlapning mellem elementerne. Det er nyttigt at vælge et element, hvorvidt græsplænen, baner eller endog haven senge, som det samlende princip for design. Så hvis du vælger baner at udfylde denne rolle, en flod af baner (hvilket kan være ret smalle, eller på steder en dominerende rektangel indeholder måske et bord, stole og grill) vil køre længden af haven, der forbinder plænen og plantet senge til hele. Du kan tage sigte på at gøre seernes passage fra den ene ende af vejen til den anden en opdagelsesrejse.

Når du er tilfreds din plan indeholder både enhed og mangfoldighed, kan du udarbejde en plantningsrettighed planen. Når det kommer til at overføre din plan til jorden, er du nødt til at løse de tilfælde, hvor elementer om planen overlapning. Dommer hvert enkelt tilfælde. Hvis et cirkulære haven seng skærer en brolagt rektangel, det er fornuftigt at bibeholde den cirkulære form og til at tage en "bid " fra baner. Hvis et trekantet plænen er truet af en rektangulær seng, bevare feje af grønne forgrundsviden kan meget vel være vigtigere end at fastholde linjen i seng. På denne måde, som du får på med den praktiske opgave om haven ud, det firma geometri af planen vil give styrke til det design, men de enkelte beslutninger vil tilføje henstandsperiode.

Blandet beplantninger, der skal skabe interesse hele året, vil tilføje den tredje dimension i højden. Buske og træer vil blødgøre det geometriske underlag. Efter en sæson eller to vil du har en have, der kombinerer kompleksitet og orden.