søndag den 26. juli 2009

Niende UK elev i Kina 'har influenza '

Et niende britiske skoleelev er blevet diagnosticeret med svin influenza i Beijing ifølge kinesiske sundhed embedsmænd.

Den britiske ambassade i Beijing, siger det er stadig forsøger at bekræfte sin betænkning.

Ni amerikanske teenagere er også ved at blive behandlet på hospitalet efter ordregivende virus. Ingen af de børn menes at være alvorligt syg.

Mere end 100 andre elever og lærere er i karantæne på et hotel i Beijing. Alle af dem var at deltage i en to-ugers kulturudveksling besøg i Kina.

Mere end 600 briter er på tur, arrangeret af SSAT, Ministeriet for Børn, Skoler og Familier, British Council og kinesiske organisation Hanban.

Andre provinser

Tre britiske elever viste sig at have høje temperaturer, når de ankom til Beijing 's lufthavn i sidste uge. De andre har udviklet symptomerne af H1N1-virus mens den i karantæne på Yanxiang Hotel.

Syv af de teenagere, der behandles er kendt for at være fra London og en er fra Somerset.

Fire er fra Parlamentet Hill School, Camden, tre fra den centrale Foundation Boys School, Clerkenwell, og den ene er fra Clevedon School, Somerset.

Britiske embedsmænd siger omkring 50 af dem i karantæne er fra Storbritannien.

Andre, der ikke var i tæt kontakt med dem, der har syg fortsætter deres studierejse til andre provinser.

Kina har i år karantæne hundredvis af udenlandske besøgende, som har vist symptomer på svin influenza.

På fredag, landet 's sundhedsministerium sagde, at 1537 tilfælde af svin influenza var blevet rapporteret i en befolkning på 1,34 mia. Ingen har været fatale.

I Det Forenede Kongerige, 29 mennesker er nu døde efter ordregivende svin influenza - 26 i England og tre i Skotland.

Regeringen vil skitseplanerne senere for en national influenza rådgivning tager sigte på at lette presset på frontlinjen NHS personale.

Sundhed embedsmænd håber også, internet og telefon service vil hjælpe med at opklare forvirringen om retningslinjer for gravide kvinder.

NHS UK website tyder forventningsfulde mødre bør undgå skarer, hvor det er muligt, men en erklæring fra embedsmænd søndag aften sagde selv om dette kunne anses for at være, at det var vigtigt at fortsætte med den daglige rutine.

Har du eller din familie har været i karantæne i Kina Send os dine kommentarer og historier ved hjælp af formularen nedenfor.

Ingen kommentarer: