søndag den 5. juli 2009

Best Small Garden Struktur


Den måde plads er delt mellem de forskellige dele af haven er en stor faktor i den endelige succes - eller på anden måde - af din indsats. Hvis haven senge, eller stier mellem dem, er for snæver, og hvis regler i forhold ignoreres; hvis nøjagtig samme design element gentages igen og igen med noget nyt at tilføje interesse, så selv de mest smukke planter vil blive vist fra en stilling oprindelige ulempe.

I en lille have der er naturligvis mindre plads til at ringe strukturelle ændringer end i en større haven. En løsning, der kan anvendes i det mindste ikke er plads til at skabe figurer, der griber ind. De figurer, eller byggesten for den overordnede struktur, bør geometriske - trekanter, cirkler og rektangler alle fungerer godt i et begrænset område, fordi de er stærke figurer. Subtilitet kan opnås gennem plantninger du lægger i dem.

De forskellige elementer i haven - stier, havemøbler senge, græsplæner og strukturer - burde have figurer gives til dem: rektangulære og runde haven senge, et trekantet græsplæne, og rektangulære stier. Ved første, skal du ikke bekymre dig om buede stier eller haven senge, der har scalloped kanter fusionerende i plænen. Det kan komme senere.

Tegn din have planer om at skalaen. Du kan klippe nogle forskellig størrelse geometriske figurer ud i pap, så de kan placeres på toppen af skalaen tegning til at bedømme forskellige mulige virkninger. Det er helt acceptabelt, at der er en vis overlapning mellem elementerne. Det er nyttigt at vælge et element, hvorvidt græsplænen, baner eller endog haven senge, som det samlende princip for design. Så hvis du vælger baner at udfylde denne rolle, en flod af baner (hvilket kan være ret smalle, eller på steder en dominerende rektangel indeholder måske et bord, stole og grill) vil køre længden af haven, der forbinder plænen og plantet senge til hele. Du kan tage sigte på at gøre seernes passage fra den ene ende af vejen til den anden en opdagelsesrejse.

Når du er tilfreds din plan indeholder både enhed og mangfoldighed, kan du udarbejde en plantningsrettighed planen. Når det kommer til at overføre din plan til jorden, er du nødt til at løse de tilfælde, hvor elementer om planen overlapning. Dommer hvert enkelt tilfælde. Hvis et cirkulære haven seng skærer en brolagt rektangel, det er fornuftigt at bibeholde den cirkulære form og til at tage en "bid " fra baner. Hvis et trekantet plænen er truet af en rektangulær seng, bevare feje af grønne forgrundsviden kan meget vel være vigtigere end at fastholde linjen i seng. På denne måde, som du får på med den praktiske opgave om haven ud, det firma geometri af planen vil give styrke til det design, men de enkelte beslutninger vil tilføje henstandsperiode.

Blandet beplantninger, der skal skabe interesse hele året, vil tilføje den tredje dimension i højden. Buske og træer vil blødgøre det geometriske underlag. Efter en sæson eller to vil du har en have, der kombinerer kompleksitet og orden.


Ingen kommentarer: