fredag den 19. februar 2010

CNN opfordrer overvaegtige boern \ "koronar tidsindstillede bomber \"

Den øverste historie på CNN online her til morgen har overskriften: \ "Fede børn er koronar tidsindstillede bomber. \"

Hvad er din mening om denne overskrift?

Det er godt at være ærlig om de sundhedsmæssige konsekvenser af fedme blandt børn, for at motivere en kraftig reaktion fra forældrene og de politiske beslutningstagere. Samtidig bør vi respektere og støtte livskvaliteten for de mange børn, der vil være overvægtige i det meste af deres liv.

Det synes hensigtsmæssigt at sige, som en ekspert citeret i kroppen på CNN's artikel ikke, \ "Vores undersøgelse viser, at flere af disse unge vil have en hjertesygdom, når de er 35-50 år gamle, hvilket resulterer i flere indlæggelser, medicinske procedurer , behov for kronisk medicinering, mistede arbejdsdage og kortere middellevetid. \ "

Men det synes lidet formålstjenligt at ringe til overvægtige børn tidsindstillede bomber. Det er stigmatisering. Som en metafor eller et billede, \ "tidsindstillet bombe \" ikke bringe til at tænke på et korrekt indtryk af de sundhedsmæssige konsekvenser, som en videnskabsmand ville se dem. Den artikel synes til tider at være bekymret over drilleri, at tunge børn komme i skole, men at nuance er ikke gennemføres konsekvent. Den \ "koronar tidsindstillet bombe \" sprog var ikke fra nogen af de citerede eksperter eller beviser, men var i CNN forfatterens egen stemme.

Artiklen er støttet af direkte reklame for en anti-kolesterol stof, vytorin. Det er klart, at reklame er forbundet med indholdet af artiklen. Frygten-styrke budskab i artiklen tekst tjener godt til at skabe interesse i annoncen. Den annonce har samme farveskema som CNN's hjemmeside, at øge den visuelle sans for sammenkobling. Teaser for annoncen er: \ "Hvad laver du om kolesterol og de to kilder - mad og familie? \"

Her er oplysninger, som ikke vises i annoncen på CNN, men snarere på Zytorin hjemmeside forbundet fra annoncen:
Vytorin indeholder to kolesterol medicin, Zetia (ezetimibe) og Zocor (simvastatin), i en enkelt tablet. Vytorin har ikke vist sig at reducere hjerteanfald eller slagtilfælde mere end Zocor alene.

Udvalgte vigtig risikofaktor Information Om vytorin
Vytorin er en recept tablet og er ikke ret for alle, herunder kvinder, der ammer eller gravide, eller som kan blive gravide, og alle med leverproblemer.

Uforklarlige muskelsmerter eller muskelsvaghed kunne være et tegn på en sjælden, men alvorlig bivirkning, og bør rapporteres til lægen med det samme. Vytorin kan interagere med andre lægemidler eller bestemte fødevarer, øger din risiko for at få denne alvorlige bivirkning. Så fortæl din læge om enhver anden medicin du tager.

Ingen kommentarer: