onsdag den 20. oktober 2010

Kaelder Fase 4: Weeping Tile og grus

Vi besluttede at vandtæt indersiden af kælderen. Det ydre af huset var der allerede vandtæt på ryggen og side, men den forreste del af huset var noget fugtigt, så vi besluttede at det var bedre at forebygge end at helbrede, og bare gøre det hele. Med kældergulvet fjernet og afløb udsatte, dette kun tog en ekstra 8-10 timer og koste yderligere 250 dollars. Dette indebar at grave en 12 \ "x12 \" skyttegrav rundt om kælderen omkring 12 \ "fra fundamentet, installation 4 \" græd flise, opfyldning med 3 / 4 \ "grus, og derefter dækker renden og fundament væg op til lønklasse med vandtæt membran. Sorry for de manglende billeder.
Efter vandtætningsmembran blev installeret, har vi lagt en 4 \ "lag af 3 / 4 \" grus i hele kælderen som en base for beton. Mest konkrete entreprenører citerede en pris for at lægge både grus og beton, men vi gik med en konkret finisher, som vi betalte for at gøre netop det konkrete del. Vi købte materialer selv (8 yards af grus og 5 yards af beton), lagde grus os selv, og betalte ham direkte for de konkrete arbejdskraft. Det sparede os om $ 1.700 ud af de laveste citat vi fik for en entreprenør, der ville gøre det hele - en ganske god beslutning, overvejer det tog mindre end seks timer for at flytte grus ind i kælderen og distribuere det hen over gulvet.
Dette foto viser de første fire værfter af grus efter at hælde den i vinduet.

Spande med grus er faktisk slags lys efter at have spande af snavs.
De følgende billeder viser kælderen temmelig meget klar til ny beton. Meredith og Mackenzie gik ud af byen for den lange weekend, forlader mig med tre dage til at lægge nye betongulv (godt ... se entreprenører gør, at en del), installere fem nye vinduer, ramme den udvendige vægge, og isolere vægge og overskrifter.


Ingen kommentarer: