torsdag den 24. december 2009

Enhver lille flyvende ting

Min have er resonating til rytmen af en million små vinger.
I oktober varmen er her endnu, men den antydning af køleren gange for at komme er også zinging op i luften. Den mindste af NIP i morgen gør det til en fryd at vågne op tidligt. Luxuriating i kølighed betyder også sommerfugl sæson i Mumbai. For ikke alene får vi den sædvanlige flagre-bugs såsom den fælles Crow ovenfor, men en hel sværm af dem ser ud til at ride den kølige vind, og har nået her lige i rette tid.

Af den måde, har du bemærket, hvad en fyldig mørk chokolade og creme kan gøre for dig? Især når det er gået med sorte og hvide prikker?

Jeg formoder, at gedehamse har meget at gøre med denne pludselige opdukken af så mange af de vingede slags i min have. Huske dem og deres årlige te-party? Nå, har de begyndte forberedelserne til dette års bash.
Hidtil har kun den fælles Evening Browns har vist op. De er alle over Pink Cassia træ. Dem, og omkring en million fluer.

Og, selvfølgelig, den fælles Baron.

Den Thunbergia grandiflora har været vidne til en masse aktivitet også. Jeg så denne guld-specked bee få meget rethaverisk om dem og besluttede at overlade det til ham. Fejt af mig, jeg kender, men at Stinger betyder naturligvis forretning!

Den fælles Wanderer klogeligt besluttet at udsætte med blomster. Jeg elsker den måde, disse meget fælles-sted Vincas er de største magneter for så mange sommerfugle.

Og højt oppe i teak træ, denne papegøje holdt et godt øje med alt, hvad der foregik og råbe ned råd og vejledning.

Det guldsmede er over det hele også. Nogle kan lide dette blå Percher synes at foretrække siddende på lavt voksende ukrudt og jeg kan ikke mærke til dem, før de flyver op fra næsten fode.

Dette Wandering Svævefly (eller Globe Skimmer) var en skønhed, selv om. Det var oppe på en Dendrobium orkidé spidsen og var så hyggeligt, at jeg kunne gå rundt, tage billeder og han stadig ikke rokke.
Jeg kunne godt lide dette billede, fordi det viser sit skinnende vinger så godt.
Og bagsiden af hovedet. Har du nogensinde virkelig mærke en guldsmed hals før?

Noget andet, som jeg bemærket ... den rislende effekt på den fælles Evening Brown's fløj. Brown er ikke ligefrem min foretrukne farve, men på denne sommerfugl, det ser ud knust natursilke, ikke sandt?

Den damselflies kom ud at spille for. Jeg var en smule overrasket, når denne Coromandel Marsh Dart sprang ud til at råbe \ "Boo! \"

De fulgte mig til min lejlighed også. Forbløffende! Min lejlighed bygning er på en meget trafikeret vej, og jeg var overrasket over at opdage, at alt det støv og trafik og støj har ikke sat dem ud.
Jeg fandt denne Blue Grass Dartlet forsøger at finde en pind på en væg. Jeg elsker at farve!

Jeg har ikke finde ud af, hvem der var ansvarlig for denne halvspiste bird's-eye chili, selv om. Jeg formoder, at bulbuler, men går med skarphed niveauer af disse chili, kan synderen netop har ramt stratosfæren ved nu!


(Amila, tak for at hjælpe mig ud med navnene på de guldsmede)

onsdag den 23. december 2009

Kom Hoejere og 350

Jeg har lige indset, hvor mange af mine sidste indlæg har lydt flad. Nød til at lave en plan for at få en vis interesse i livet!
Så jeg spiller med MyBlogLog at se, hvad det gør med statistik og whatever.
Jeg burde gå i gang, der har gjort den forbindelse, at jeg vil være i Pietermaritzburg for det næste år eller to - Kammerater verden!
Her er, hvad jeg synes er en god idé. Mange mennesker har hørt den øko-fyrene skubber 350 dag den 24. oktober. Mindst én Methodist Church i SA sendt i et fotografi. Det er sådan en god måde at øge bevidstheden i menigheden, og også noget af en profetisk stemme.

mandag den 14. december 2009

Happy oktober

Dette er en påmindelse om det smukke vejr vi havde i sidste uge. Denne uge har været anderledes!

Her er Emily høst hendes kattekilling.

Det kom fra nogle blandet solsikkefrø. Det er første gang, jeg har haft en sådan. Under alle, at dun er en fuld solsikke seedhead! Jeg havde ikke forventet det.
Jeg vil være væk fra tastaturet for nogle dage. Jeg ser frem til at indhente dig derefter. Og du ved, du skal se Petunia's Pumpkins snart!

lørdag den 5. december 2009

Louis Lemaire


Ny fotograf knuse. Vægelsindet er jeg ikke, men når du kommer på tværs af en portefølje som den af Louis Lemaire det er svært ikke at være i ærefrygt. Lækker lys, stor vinkler og sammensætning. Jeg er inspireret. Er du?

søndag den 29. november 2009

776 NIENDE ST.


776 niende St., 02.20.51
(Courtesy The Herald Sun-avis)

Bygget i begyndelsen af 1940'erne, murværket struktur på 776 niende St. oprindeligt husede Durham Transportation Corporation bus service. Af 1946, husede bygningen af Yellow Cab Company og Hastings buslinjer. Af 1950'erne, delte Avis Rent-A-Car bygningen med Yellow Cab Company.

I 1965 var den atlantiske Beauty College renoveret bygningen for deres anvendelse.


772-774-776 niende St., 1970'erne.
(Courtesy Elmo's Diner)

The Atlantic Beauty College forblev i erhvervslivet gennem 1985. I slutningen af 1980'erne flyttede den niende Street Bageri ned ad gaden fra niende St. og renoverede plads til deres anvendelse. De flyttede deres engros virksomhed centrum på omkring samme tid, at det dengang nyligt fraflyttet Herald Sun-bygning.

Jeg har problemer med sømning ned, når det bageri besluttede at shutter deres detail-operationer på niende St., men jeg tror det var omkring 1993. Bageriet vil forblive engros indtil ~ 5 år siden, da de genoptaget en detail tilstedeværelse ud af deres downtown placering. (Hvilket er rart, men ikke nærme sig kæmpe udvalg af ting, de havde, da den niende St.)

Tabet af niende St. Bageri på niende St. blev formildet ved åbningen af Elmo's Diner, som havde været en Carrboro institution for et antal år på Carr Mill Mill (nee Durham Hosiery Mill. Nr. 4.) De diner blev hurtigt et fixture på niende St., tilsyneladende optaget på alle tidspunkter af dagen (og natten.)


776 niende St., 04.05.09


04.09.09

Find denne plet på et Google Map.


36.010462, -78,921771

fredag den 20. november 2009

Se mor, det er for dig - fordi jeg elsker dig, sagde Max

stop. latter. kærlighed. kæle. del.

[Happy Birthday Pia - du synes så meget mere voksen end 3]

mandag den 16. november 2009

Boerneernaering tidslinjen

Ifølge Congressional Quarterly, vil barnets Nutrition lov sandsynligvis forlænges forbi sin 30 september solnedgang, da der ikke udvalget har lavet en reauthorization regningen endnu. Imidlertid ingen tidsplan for udvidelse er givet i CQ artiklen. National Bæredygtig Ag Coalition angivet, i deres opdatering i dag, at reauthorization sandsynligvis ikke vil blive taget op til foråret, netop på grund af uenighed mellem Parlamentet og Senatet bemyndigelse udvalg om hvordan de vil finansiere forbedrede ernæringsmæssige standarder for skolemad.

Nationale og lokale grupper er begyndt at tage en række forskellige holdninger til bestemmelserne i reauthorization af skolemad, WIC og andre nationale fodring programmer, der spænder fra ernæringsmæssige standarder til refusionssatser for den nationale skole Frokost Program til Farm til skolen midler, som vi vil komme nærmere ind på i de kommende uger.

søndag den 8. november 2009

Nekrolog: Keith Floyd

Keith Floyd: Shambolic Føreren af tv-køkken

Med et piskeris i den ene hånd, et glas vin i den anden og iført hans varemærke bow-tie Keith Floyd transformeret over for tv-madlavning.

Hvorvidt rasle en krydret reje tallerken på en strand i Thailand, 40 fed hvidløg kylling i Provence eller jambalaya i Louisiana, Floyd's idiosynkratiske, ofte shambolic, stil præsentation elsket ham til millioner af seere verden over.

Men Keith Floyd næsten snublede i stjernestatus. Født i 1943, blev han uddannet på Wellington School, Somerset, og blev junior avisreporter før synet af Michael Caine film Zulu førte ham ind i hæren.

Han tjente som sekondløjtnant i 3. Royal Tank Regiment, inden de forlader at forfølge en karriere i restaurationsbranchen.

Efter at have arbejdet som alt fra en kartoffelskræller til en opvaskemaskine, åbnede Keith Floyd sin første restaurant, Floyd's Bistro, i Bristol. Han var bare 22 år gammel.

Hans kulinariske stil, med dens fokus på fisk, vist sig at være et hit, og han blev snart kører tre virksomheder.

1985-serien Floyd om Fisk etablerede ham som en stjerne

Men Floyd's manglende forretningssans, og et svimlende tilbøjelighed til at uddele gaver til alle og enhver, viste sig hurtigt hans fald, ligesom de ville hele hans karriere.

Efter at have solgt op, opholdt han sig i Frankrig i et stykke tid, før du køber en restaurant der. Også dette var en fiasko og Floyd tilbage til Bristol og åbnet endnu en bistro.

Denne restaurant, beliggende nær byens BBC Studios, blev besøgt af en tv-producent og bon viveur ved navn David Pritchard.

Det var Pritchard, der først anerkendte stjerne potentiale på det sted, excentriske, Stranglers-elskende, mæcen.

Godt smurt

Selvom Floyd var velkendt blandt Bristol's foodies, og allerede havde skrevet sin første bog, Floyd's Food, det var tv-eksponering, der gjorde ham til en stjerne.

1985-serien Floyd for Fisk var der ikke ligner noget, der var kommet før. Til en start, flyttede Pritchard den sag ud af tv-studie.

Den første episode, for eksempel, featured Floyd madlavning på en trawler, mens han var ude på havet, møde andre kokke og demonstrere deres opskrifter.

Keith Floyd's sprudlende stil gjorde ham berømt i hele verden

Som studievært, var Keith Floyd enestående. Godt smurt med den allestedsnærværende glas vin, både sprut og drilleri vil flyde som han rettede sin langmodighed kameramand Clive enten at vise sit ansigt eller skålen med regulære kommandoer som \ "tilbage til mig \".

Desuden vil Pritchard ofte for sekvenser, der skal re-shot, med et glas genoplades hver gang, så, så Floyd senere indrømmede: \ "Jeg plejede at komme ud for dem skyder bare ødelagt. \"

Det bør nok ikke har, men alkymien produceret af den farverige kok og umiddelbarheden i Pritchard's produktion stil viste et enormt hit.

Serie efter serie fulgt - Floyd på fødevarer, om Frankrig, Spanien, Italien, Australien, at Floyd's American Pie og Far kastede Floyd, for at nævne nogle få. Og bøgerne i serien gjort Floyd en velhavende mand.

Konkurs

Men de gode tider blev ikke til sidst. Der pløjede en million pounds i hans drøm pub, The Maltsters våben i Devon, mistede Keith Floyd partiet.

Hans medier tilsagn forhindrede ham i at bruge meget tid der, og ikke engang tilstedeværelsen af superchef-i-vente Jean-Christophe Novelli i køkkenet var trøst for spisende gæster, som ønskede at møde manden selv.

Floyd senere gik konkurs, angiveligt efter at han accepterede en £ 36.000 check til drinks orden. Checken hoppe.

Skål! Floyd tog cookery programmer ud af studiet

Og sager blevet endnu værre, når BBC aflyste hans viser. I en tid med Nigella, Gordon, Jamie og en ny opbygning Delia, var i æteren fyldt med madlavning programmer.

For nylig, Floyd optrådt på kanal fem og havde været i forhandlinger med BBC om en tilbagevenden.

Men havde mange broer er blevet brændt. Han faldt ud spektakulært med David Pritchard og var bitter, både om hans behandling af BBC og sin egen arv.

\ "Vi vil ikke koge mere, vi bare se tv-programmer om madlavning, \" sagde han til en interviewer.

\ "Ingen tager madlavning alvorligt nu, det er bare billig underholdning. Jeg er helt skylden. Jeg startede det hele, og nu vil jeg gå over i historien for at have iværksat en række kulinariske konkurrencer.

\ "Det gør mig forfærdelig ked af det. \"

onsdag den 28. oktober 2009

Udenfor!

Vi må være skør. Tag en til perfekt sat sammen udvendige og to gør-det-selv, og lige pludselig vinduet trim behov blive erstattet (og efterfølgende malet). Det var lige til at være en maling job ... et strejf af virkeligheden. Men Justin, den usvigelige perfektionist ikke lide den måde skoven på trim var på vej ud i stykker, da han skrabet malingen. Derfor, jo større jobbet.

Vi skal se, hvor meget tid og penge på denne lille projekt vil sætte os tilbage. The Silver Lining: nordsiden behøver ikke at være redone!

Her er inspektør Justin på stigen forbereder sig på at fjerne trim bestyrelser.

mandag den 26. oktober 2009

Jeg elsker solsikker

... men ikke har dyrket dem i et par år. Bare elskede denne nyttige anmeldelse fra en person, der tager hende solsikke vokser alvorligt. Tjek hendes blog

tirsdag den 13. oktober 2009

fredag den 2. oktober 2009

New York's Skate Legend Andy Kessler RIP

Andy Kessler var en pioner i New York Citys 1970'erne skateboard scene og en designer af skate parker, som blev beundret af angribere på begge kyster. Han døde mandag af et hjertetilfælde bragt over af en allergisk reaktion på et hvepsestik. Han var 48. Hvis du vil vide mere om Andy Kessler, se nedenstående video nedenfor ...

lørdag den 26. september 2009

Urter 'kan vaere naturlige pesticider «

Fælles urter og krydderier kunne hjælpe med at beskytte afgrøderne mod skadedyr

Fælles urter og krydderier lovende som et miljøvenligt alternativ til konventionelle pesticider, har videnskabsfolk fortalte en stor amerikansk konference.

De har brugt et årti som forsker i insekticide egenskaber af rosmarin, timian, kryddernellike og mynte.

De kan blive et afgørende våben mod skadedyr i økologisk landbrug, siger forskerne, som industrien forsøg på at imødekomme efterspørgslen.

Den \ "plante æteriske olier \" har en bred vifte af indsats mod fejl.

Nogle dræbe dem direkte, mens andre frastøde dem.

Detaljer blev præsenteret på Fall møde i American Chemical Society (ACS) i Washington DC.

Disse nye pesticider er generelt en blanding af små beløb på to til fire forskellige urter fortyndes i vand.

Undersøgelsen blev ledet af Dr. Murray Isman, fra University of British Columbia i Vancouver, Canada.

Nogle krydderi-baserede kommercielle produkter nu bliver brugt af landmænd har allerede haft succes i at beskytte økologiske jordbær, spinat og tomater mod destruktive bladlus og mider, forklarede dr Isman.

\ "Disse produkter udvide begrænset arsenal af økologiske avlere til at bekæmpe skadedyr, \" siger han.

\ "De er stadig kun et lille stykke af insekticid markedet, men de er voksende og fart. \"

I modsætning til konventionelle pesticider, \ disse \ "killer krydderier" ikke kræver mere begrænset godkendelse fra tilsynsmyndighederne og er let tilgængelige.

En yderligere fordel er, at insekter er mindre tilbøjelige til at udvikle resistens - evnen til at skubbe gang effektive toksiner - Isman siger. De er også mere sikker for landarbejderne, der er i høj risiko for pesticid-eksponering, bemærker han.

Men herb-baserede pesticider også har mangler.

Da de æteriske olier fremstillet af disse urter har tendens til at fordampe hurtigt og nedbrydes hurtigt i sollys, landmændene nødt til at anvende dem til afgrøder oftere end konventionelle pesticider.

Nogle varer kun et par timer, sammenlignet med dage eller endda måneder for konventionelle pesticider.

Da de er også generelt mindre potente end konventionelle pesticider, skal de anvendes i højere koncentrationer for at opnå et acceptabelt niveau for skadedyrsbekæmpelse, siger dr Isman.

Forskerne søger nu måder at gøre nye pesticider, længerevarende og mere potent, tilføjede han.

\ "De er ikke et universalmiddel til bekæmpelse af skadedyr, \" Dr. Isman forklaret.

Konventionelle pesticider er stadig den mest effektive metode til bekæmpelse af larver, græshopper, biller og andre store insekter på kommercielle afgrøder, tilføjede han.

\ "Det kommer ned til, hvad der er godt for miljøet, og hvad der er godt for menneskers sundhed. \"

onsdag den 16. september 2009

Camel frasortering - Australien planer om drastiske loesning outback problem

Af Nick Bryant
BBC News, Sydney

Den australske regering har foreslået et budget til at gennemføre en mangeårig plan for at frasortere landet \ 's kameler ved at skyde dem.

Dyrevelfærd tilhængere afviser planen, men folk der deler ødemark med kamelerne kalde dem en trussel.

I modsætning til den kænguru eller koala, er kamelen ikke et dyr, der automatisk er forbundet med Australien,

De blev første gang bragt her i midten af det 19. århundrede for at hjælpe opdagelsesrejsende krydse ørkenen.

Men der er nu menes at være over en million roaming de outback.

Det er stort set en kamel for hver 20 personer, og befolkningen vil blive fordoblet i løbet af de næste ti år, medmindre en eller anden form for indsats er truffet.

I fjerntliggende samfund, som de ses som en besværlig trussel, der tramper vegetationen og lejlighedsvis at rippe op vandrør, som de søger efter mad og vand.

Så den australske regering har afsat $ 16m (£ 9.7M) for at løse problemet og et forslag er at skyde kamelerne fra helikoptere eller til fods.

Dyrevelfærd grupper er imod en masse slagtning.

De har foreslået en anden mere humant alternativ: prævention, giver dyrene et lægemiddel til at gøre dem sterile.

fredag den 11. september 2009

Vindue paa Eurasien: Rusland forbereder sig paa at Delay Folketaelling Planlagt for 2010 til 2012

Paul Goble

Wien, den 12 august - Den russiske Federal Service for staten Statistik (Rosstat) er ved at forberede og sende til den økonomiske udvikling Ministeriet som fører sit arbejde et formelt forslag om at udsætte det næste nationale folketælling fra oktober 2010 til oktober 2012, Rosstat hovedet Aleksandr Surikov sagde dag i Vladivostok.
Som han har gjort flere gange i løbet af de sidste par måneder, Surikov sagt, at den internationale finansielle krise var under denne beslutning, i betragtning af de enorme udgifter til udførelse af tællingen. Ved denne lejlighed, han foreslog, at Moskva ville være nødt til at komme med "ikke mindre end 10 milliarder rubler" (300 millioner amerikanske dollars), et tal, er noget lavere end hans tidligere fremskrivninger.
Den Rosstat hovedet sagt, at tællingen ikke kunne gennemføres i 2011, fordi regeringen vil have til at betale for valg i løbet af dette år. Som et resultat, sagde han, Moskva bliver nødt til at udføre undersøgelsen i 2012 med henblik på at opfylde den russiske forfatning's krav om en opregning mindst hvert tiende år (www.ami-tass.ru/article/52948.html).
Budgetkontroludvalget mangler kun er en del af årsagen til Surikov forslag og sandsynligheden for, at den russiske regering vil acceptere det. Desuden Moskva tydeligvis håber, at den økonomiske krise vil blive overtaget af 2012, og at det vil således vise et gladere billede af russiske betingelser end en optælling foretaget tidligere.
Endvidere er budgettet stykket har allerede haft en alvorlig og negativ indvirkning på optælling: Rosstat allerede tilkendegivet, at det var at reducere antallet af spørgsmål, den beder i tællingen og antallet af særlige prøveudtagninger det ville udføre. Som et resultat, Moskva sammen med den sagkyndige skal have langt færre data, når tællingen ikke finde sted.

søndag den 6. september 2009

Foelsomme Fern ... i haven

Må ikke du bare elsker når Moder Natur gaver du med vidunderlige planter? Om fem år siden jeg var begavet med en ukendt bregne. Det netop flyttet ind og gav sig i hjemmet. God ting, det er en dejlig gave-Moder Natur kan holde hende ukrudt. Jeg vidste ikke, hvad slags bregne dette anlæg var, men vidste det var en bregne. Selv om dens blade er grovere end de fleste bregner, det er en bregne, og det var temmelig let at identificere det. Den første frost gav identitet væk. Har du gættet den type bregne jeg taler om? Det er et følsomt Fern, alias Onoclea sensibilis. Min Southern Living Garden Book siger dette bregne er hjemmehørende i det østlige USA og breder sig ved underjordiske rhizomer. Bogen siger også, det kan være invasive i de rette betingelser. Efter stigende her for mere end seks år har jeg fundet det pålideligt spreder at danne en pæn klump. Frivillige vil poppe op i nærheden af fabrikken, men de er aldrig et problem, fordi en af mine venner altid ønsker en start!
Min følsomme bregne vokser i nærheden af min varmepumpe. Det modtager konstant fugt fra kondens dannes når varmepumpen er i afkøling mode. Jeg har gjort det muligt for selskabet at vokse til sit hjerte indhold. Det er på den nordlige side af mit hjem og tjener som en stor groundcover. Det supplerer hostas og hydrangeas voksende nærheden af det.

Og hvorfor gjorde de første frost give identitet en måde? Fordi, ifølge mine Southern Living Garden Book, denne bregne er mest følsomme for frost. Følsomme er et pænt ord for, hvad der sker med anlægget, fordi det i min have de følsomme bregne helt dør tilbage og er sorte med den første frost. Men aldrig bange, når foråret kommer det bounces tilbage ....

i haven ....

tirsdag den 1. september 2009

Fornoejelsen af ildsteder

Winter lukker i, når dagene bliver kortere og nætter køligere og langsomt vil vi bruge mere tid indendørs og i komfort af vores huse, er det et perfekt tidspunkt at begynde og tænke på at have din egen pejs. Den pejs kan bruges som et vigtigt hjem forbedring og opgradering lejlighed, det kan bruges om sommeren, men ikke til opvarmning, som en original stedet at holde blomster eller planter, og tjener som primære referencepunkt i huset.

Om vinteren et ildsted er en stor hjælp, det holder store værelser varm, naturligvis afhængigt af størrelsen af pejsen, og giver hele rummet en meget speciel følelse, især den kolde vinter nætter. Ildsteder kan også anvendes som et vigtigt punkt i den stue, omkring hvilken familiemedlemmer kan samles og drøfte spørgsmål eller deres daglige aktiviteter, kærligt par kan tilbringe timer foran ilden og endda falde i søvn ved siden af pejsen.

Der er så mange forskellige former for pejse på markedet i dag, at det er næsten sikker på, at nogen kan finde en pejs, som passer til hans eller hendes behov, fra den klassiske sten ildsteder, tunge og majestætiske som regel lokalet med deres store sten og brand kombination til mere moderne jern pejse, der har mange andre funktioner føjet til dem, og kan bruges til mange forskellige opgaver, der er en pejs derude for alle, der mener at have en i deres hus.

Leder du efter et ildsted er altid rart, kan du begynde at søge på internettet siden i dag en masse producenter tilføje en masse oplysninger om pejs, dets design og konstruktion, hvad der er behov for at fastholde den, og hvordan det fungerer, samt mange andre særlige forhold vil du være interesseret i, bør give dig en flot samlet ser på markedet, dens produkter og priser, den næste ting, du bør være at hovedet ud til nogle butikker og se på forskellige ildsteder, tale med nogle mennesker og se hvad er den slags materiale og design du vil.

Tilføjelse af et ildsted til en stue kan virkelig gøre en væsentlig forskel i den måde, det rum, vil se, og du bør tænke på, at når du søger efter et ildsted, den første ting du skal huske på er, at pejsen bør ikke skille sig ud fra de andre ting i det rum, det skal passe sammen med resten af de ting, du har i øjeblikket, farver og materialer i det rum, hvor du vil placere den i.

Når du får pejs du drømmer om, bør du begynde at forstå, hvad er de vedligeholdelse trin, du skal tage for at sørge for, at pejsen er sikre og trygge, og at det også vil fungere godt i lang tid, vedligeholdelse er nøglen i alle hus apparater og i dette tilfælde pejs er ingen undtagelse. Nyd vinteren og nyd din pejs, kan det holde dig varm og glad i den kolde vinter nætter.

Daniel Roshard er et interiør designer fascineret af udendørs arkitektur, der i øjeblikket studerer offentlige parker og udendørs design. Daniel skriver artikler om ildsteder og indendørs opvarmning løsninger. Læs Daniel's ildsteder søge og købe tips og rådgivning.

Træ Post bund med Filler

søndag den 23. august 2009

Pearl Jams niende Album Release

Pearl Jam har oprettet en instant fan base og solgt over 15 millioner eksemplarer med deres to første albums. De kom ind i musikscene i 1992, som den første grunge band, og år senere fortsat at gå stærkt. Deres niende album snart bliver frigivet, og der forventes en noget anden derefter en anden succes for bandet. Backspacer, deres nyeste album, er planlagt til at blive udgivet den 20 september, og mange fans er ængsteligt venter det \ 's ankomst. Allerede fremme nye Pearl Jam CD i. ..

fredag den 14. august 2009

Suicidefood Bestil Rapport: slutspil

Suicidefoodism er ikke kun for tobak-farves hillbillies med paunchy overalls længere. Nu, selv de mest alvor earthies kan påberåbe sig de \ "fødevarer \" dyr gør det hele for os.

Notere: [Røget laks] smager så godt. Jeg vender tilbage til køleskab, åbne den, trækkes ud af mere laks. Det siger ... \ "Husk købet. \" Jeg spiser mad. Luk døren. Prøv ikke at tænke på det.

Jeg går tilbage igen. Jeg husker rovdyr-byttedyr købet: Hvis du spiser kødet af en anden, skal du tage ansvar for en fortsættelse af sit samfund. Jeg åbner køleskabet. Spise mere.

Denne gang laksen siger noget andet til mig: \ "Jeg ved, du ikke bryder dig om at dræbe. Hvis du hjælpe tage de dæmninger, som vil hjælpe os overleve. Derefter kan du dræbe og spise alle de laks, du ønsker. Vi vil selv springer ud af vandet og ret til, hvor du venter. Du vil ikke føle sig dårligt om at dræbe os, fordi du har hjulpet vores samfund. Vi vil gerne gøre det for dig, hvis du vil hjælpe os overleve. \ "(understregning tilføjet.) Dette uddrag stammer fra Derrick Jensen's provokerende slutspil, bind 1: Problemet med Civilization (Seven Stories Press, ISBN: 978-1583227305).

Af alle arter af suicidefoodists, vi finder de fromme, som er forbundet til Natur typer hårdest til mave. Deres artisanal kød! Deres øjenvidne regnskaberne for slagtning og butchery! Den dybe forbindelser de forestille sig med dyr de skære op med ærbødig knive og gafler! De har opnået en nærmest hellig status, at den blotte Veganer-med sin perverse vilje til at lade dyrene blive-aldrig kan håbe på at forstå. Endnu en gang enfolded i omfavnelse af livets grundlæggende styrker, \ "bevidst eaters \" er de sande animalsk bejlere.

For dem alle, den besked af de dyr, der aldrig er en enkel og rationel, commonsense en: \ "Du må ikke dræbe mig eller min type. \" Nej, det er altid en besked, der tillader dyret-plejere-om at fortsætte som før, hvilket gør, men et par indrømmelser: Køb dit kød fra dette eller hint slags leverandør, støtte fjernelsen af disse eller de dæmninger, give takket før du spiser.

Hvorfor ikke nedbryde dæmningerne, krat luften ren, genbeplante skovene og derefter-det bliver en vanskelig opgave, og så være opmærksom-ikke spise de fisk, når alt kommer til alt? At spise dem med den begrundelse, at du kun gør deres bud er ren solipsism. Denne \ "lejlighedskøb \" Jensen taler om: "der kom op med det?

Og denne \ "community \" dyrene sagde at holde i så henseende? Vi siger, hvordan kan der være et samfund uden individer? \ "Dræb mig! Dræb os alle! Just skåne vores samfund! \" I denne udformning, dyr vil offer for et princip, hvilket viser sig at være mere avanceret end de fleste af os.

Desværre er vi i besiddelse af den forgiftede tankerne af \ "civiliserede, \", men vi lettere kan forestille sig taknemmelighed af dyr, der har været sparet vores gori ærefrygt og venstre alene helt. Men for alle deres ære af dyr, de neo-traditionelle aldrig synes at huske på, at dyr har en interesse i at finde komfort og sikkerhed. I at bruge deres sunde organer. I at være i live.








Addendum: Er andres mindet om dem, suicidal hvaler af yore?

Næste Selvmord Mad session: Op, op, og væk!

fredag den 7. august 2009

Niger tropper afstemningen om tredje valgperiode

Niger 's militær er indstillet til at stemme i en folkeafstemning om præsident Mamadou Tandja ' s forsøg på at tjene en tredje periode.

Regeringen siger soldaterne stemmer tidligt, så de kan garantere sikkerheden for resten af befolkningen, som vil gå til valg på tirsdag.

Tidligere, oppositionsgrupper gentog de vil boykotte afstemningen, som de har beskrevet et kup d 'Etat.

Hr. Tandja nylig har opløst parlamentet og den forfatningsmæssige ret til at presse igennem hans folkeafstemning planen.

Han siger folk i Niger vil have ham til at forblive ved magten, og hans handlinger afspejler deres vilje.

Men hans indsats har forårsaget omfattende protester i Niger og udløst international fordømmelse.

'Ulovlig folkeafstemningen '

Rapporter fra det land, sagde enorme plakater af hr. Tandja blev pudses hele hovedstaden, Niamey, og andre store byer.

Statslige medier har opfordret vælgerne til at sige "ja" til at ændre forfatningen, så den 71-årige præsident kan blive i embedet.

Overgangen ville give ham en indledende periode på tre år, og han ville være i stand til at køre for genvalg uden sigt grænser.

Den AFP nyhedsbureau rapporterede, at oppositionslederen Mahamadou Issoufou lanceret en sidste appel om søndagen for "mobiliseringen til at forårsage den ulovlige folkeafstemning at svigte".

Taler for generalgarantisatsen gruppe Koordinering af Demokratiske Kræfter for Republikken (CFDR), sagde han: "Vores pligt som borgere, er at forsvare den nuværende forfatning."

Hr. Tandja blev første gang valgt i 1999, og derefter igen fem år senere.

Han havde tidligere lovet at slutte i december i år, en måned efter præsidentvalget er grund til at blive afholdt.

Men formanden 's tilhængere hævder han bør have en tredje valgperiode, siger han har forbedret levestandard i en af verdens ' s fattigste lande i det land, de 10 år han har været ved magten.

Vil du stemme ved folkeafstemningen Send os dine synspunkter ved hjælp af postform nedenfor.

torsdag den 30. juli 2009

Stark advarsel over kalorier i High Street iced kaffe

Nogle iced kaffe sælges på High Street indeholde lige så mange kalorier som en varm middag, en kræftform velgørenhed advarer.

søndag den 26. juli 2009

Niende UK elev i Kina 'har influenza '

Et niende britiske skoleelev er blevet diagnosticeret med svin influenza i Beijing ifølge kinesiske sundhed embedsmænd.

Den britiske ambassade i Beijing, siger det er stadig forsøger at bekræfte sin betænkning.

Ni amerikanske teenagere er også ved at blive behandlet på hospitalet efter ordregivende virus. Ingen af de børn menes at være alvorligt syg.

Mere end 100 andre elever og lærere er i karantæne på et hotel i Beijing. Alle af dem var at deltage i en to-ugers kulturudveksling besøg i Kina.

Mere end 600 briter er på tur, arrangeret af SSAT, Ministeriet for Børn, Skoler og Familier, British Council og kinesiske organisation Hanban.

Andre provinser

Tre britiske elever viste sig at have høje temperaturer, når de ankom til Beijing 's lufthavn i sidste uge. De andre har udviklet symptomerne af H1N1-virus mens den i karantæne på Yanxiang Hotel.

Syv af de teenagere, der behandles er kendt for at være fra London og en er fra Somerset.

Fire er fra Parlamentet Hill School, Camden, tre fra den centrale Foundation Boys School, Clerkenwell, og den ene er fra Clevedon School, Somerset.

Britiske embedsmænd siger omkring 50 af dem i karantæne er fra Storbritannien.

Andre, der ikke var i tæt kontakt med dem, der har syg fortsætter deres studierejse til andre provinser.

Kina har i år karantæne hundredvis af udenlandske besøgende, som har vist symptomer på svin influenza.

På fredag, landet 's sundhedsministerium sagde, at 1537 tilfælde af svin influenza var blevet rapporteret i en befolkning på 1,34 mia. Ingen har været fatale.

I Det Forenede Kongerige, 29 mennesker er nu døde efter ordregivende svin influenza - 26 i England og tre i Skotland.

Regeringen vil skitseplanerne senere for en national influenza rådgivning tager sigte på at lette presset på frontlinjen NHS personale.

Sundhed embedsmænd håber også, internet og telefon service vil hjælpe med at opklare forvirringen om retningslinjer for gravide kvinder.

NHS UK website tyder forventningsfulde mødre bør undgå skarer, hvor det er muligt, men en erklæring fra embedsmænd søndag aften sagde selv om dette kunne anses for at være, at det var vigtigt at fortsætte med den daglige rutine.

Har du eller din familie har været i karantæne i Kina Send os dine kommentarer og historier ved hjælp af formularen nedenfor.

fredag den 17. juli 2009

Endeavour er fastsat for nye lancering bud

NASA vil forsøge endnu en lancering af amerikanske rumfærge Endeavour efter et tordenvejr tvunget den til at udsætte mission af en dag, embedsmænd siger.

Eksperter sagde, at de fandt ingen skader på rumfærgen eller elektriske systemer efter lyn slog 11 gange i nærheden af affyringsrampen på Cape Canaveral på fredag.

To tidligere iværksætte forsøg i juni blev ophugget på grund af en potentielt farlig lækage i en brint udluftningsanordning linje.

Besætningen er indstillet til at installere en ekstern platform om Japan 's rumstation lab.

Lift-off har været planlagt til 1913 lokal tid (2313 GMT) om søndagen fra Kennedy Space Center i Florida, omkring 24 timer senere end planlagt.

Forecasters sagde, at der kun var en 30% chance for en vejr-relaterede forsinkelse.

Ingeniører brugte lørdag kontrol over rumfærgen 's kritiske systemer til at sikre, at der ikke var nogen skade, og ledere godkendte rumskib for flyvning på søndag formiddag.

Nasa teknikere har fyldt skibet med 500.000 gallon (1,9 mio liter) af flydende ilt og flydende hydrogen for otte og et halvt minuts ride i kredsløb.

Nye eksperimenter

Endeavour er under syv stærk besætning i rummet, bestående af seks amerikanere og en canadisk - Julie Payette - hvem der skal udføre den shuttle 's robotarmen under missionen.

Deres ankomst vil bringe den samlede besætning på forpost til 13 - en rekord for ISS.

I løbet af fem spacewalks, en platform vil blive føjet til det japanske lab kompleks, som kan bruges til eksperimenter, der kræver materialer at blive udsat for den barske miljø af rummet.

Desuden Endeavour vil levere en ny længerevarende ophold amerikanske besætningsmedlem, Tim Kopra, at ISS og bringe Japan 's Koichi Wakata, som har levet ombord på platform for mere end tre måneder.

Til rumstationen, der nu er på størrelse med en fire-soveværelse hus, har været under opbygning i mere end et årti.

Når det opsendelser, Endeavour vil gøre 127th rumfærge flyvningen, og den 29. til stationen.

Syv yderligere flyvninger til stationen forblive inden pendulkørsler gå på pension i 2010.

onsdag den 8. juli 2009

Canada "for at daemme op Tjekkiske migration '

Af Rob Cameron
BBC News, Prag

Canada overvejer foranstaltninger til at håndtere det store antal personer, der søger asyl fra Tjekkiet.

De er næsten alle medlemmer af romaer eller sigøjnere mindretal, der flygter fra, hvad de siger er forfølgelse i hjemlandet.

Tjekkiske embedsmænd siger Ottawa overvejer genindførelse visa, hvilket ville være et stort tilbageslag for tjekkiske turister og forretningsfolk.

Sidste år 860 tjekkerne ansøgt om asyl. I år er tallet allerede overskredet 1000.

Bombeangreb

Kritikere siger, at de er økonomiske migranter, simpelthen overskrift til Canada for at søge et bedre liv.

Roma grupper vredt benægte, at der peger på en kraftig stigning i højreekstremistiske ekstremisme i Tjekkiet, herunder en benzin bombeangreb, der forlod en lille pige på hospitalet.

Nynazistiske marchers har været bevidst rettet mod områder med store roma-samfund, noget som Roma grupper sige, er at tilføje et klima af frygt.

Rapporter sige Canada har givet asyl til omkring 40% af de fordringer arkiveres af tjekkiske romaer, hvilket betyder, at anmodninger opfyldt Canada 's bestemmelse af en "velbegrundet frygt for forfølgelse".

Tjekkiske embedsmænd har bekræftet, at den canadiske visum truslen er reel, men understreger, at de ikke er blevet anmeldt af en endelig afgørelse.

søndag den 5. juli 2009

Best Small Garden Struktur


Den måde plads er delt mellem de forskellige dele af haven er en stor faktor i den endelige succes - eller på anden måde - af din indsats. Hvis haven senge, eller stier mellem dem, er for snæver, og hvis regler i forhold ignoreres; hvis nøjagtig samme design element gentages igen og igen med noget nyt at tilføje interesse, så selv de mest smukke planter vil blive vist fra en stilling oprindelige ulempe.

I en lille have der er naturligvis mindre plads til at ringe strukturelle ændringer end i en større haven. En løsning, der kan anvendes i det mindste ikke er plads til at skabe figurer, der griber ind. De figurer, eller byggesten for den overordnede struktur, bør geometriske - trekanter, cirkler og rektangler alle fungerer godt i et begrænset område, fordi de er stærke figurer. Subtilitet kan opnås gennem plantninger du lægger i dem.

De forskellige elementer i haven - stier, havemøbler senge, græsplæner og strukturer - burde have figurer gives til dem: rektangulære og runde haven senge, et trekantet græsplæne, og rektangulære stier. Ved første, skal du ikke bekymre dig om buede stier eller haven senge, der har scalloped kanter fusionerende i plænen. Det kan komme senere.

Tegn din have planer om at skalaen. Du kan klippe nogle forskellig størrelse geometriske figurer ud i pap, så de kan placeres på toppen af skalaen tegning til at bedømme forskellige mulige virkninger. Det er helt acceptabelt, at der er en vis overlapning mellem elementerne. Det er nyttigt at vælge et element, hvorvidt græsplænen, baner eller endog haven senge, som det samlende princip for design. Så hvis du vælger baner at udfylde denne rolle, en flod af baner (hvilket kan være ret smalle, eller på steder en dominerende rektangel indeholder måske et bord, stole og grill) vil køre længden af haven, der forbinder plænen og plantet senge til hele. Du kan tage sigte på at gøre seernes passage fra den ene ende af vejen til den anden en opdagelsesrejse.

Når du er tilfreds din plan indeholder både enhed og mangfoldighed, kan du udarbejde en plantningsrettighed planen. Når det kommer til at overføre din plan til jorden, er du nødt til at løse de tilfælde, hvor elementer om planen overlapning. Dommer hvert enkelt tilfælde. Hvis et cirkulære haven seng skærer en brolagt rektangel, det er fornuftigt at bibeholde den cirkulære form og til at tage en "bid " fra baner. Hvis et trekantet plænen er truet af en rektangulær seng, bevare feje af grønne forgrundsviden kan meget vel være vigtigere end at fastholde linjen i seng. På denne måde, som du får på med den praktiske opgave om haven ud, det firma geometri af planen vil give styrke til det design, men de enkelte beslutninger vil tilføje henstandsperiode.

Blandet beplantninger, der skal skabe interesse hele året, vil tilføje den tredje dimension i højden. Buske og træer vil blødgøre det geometriske underlag. Efter en sæson eller to vil du har en have, der kombinerer kompleksitet og orden.


søndag den 28. juni 2009

"Vi oensker blot at fortaelle ham," Hold kaeft og tage din Prozac. ' "

I lyset af JD Salinger's vellykkede forbud mod offentliggørelse af raffineret-nom-de-plumed JD Californiens Catcher i Rug followup, den NYTimes's Jennifer Schuessler spørger: Hvor relevante er Holden Caulfield's udfordrende disillusionism til liv og smag af moderne unge?
Så Holden har muligvis nået sin forældelse. Var de lyssky svenske Mr. California (ne Fredrik Colting), derefter, gør os alle en tjeneste ved at forsøge at puste nyt liv i en aldrende tekst, à la Jean Rhys's Wide Sargassohavet og Seth Grahame-Smith's nyere Stolthed og Fordom og zombier ? Mere sandsynligt, han er bare et crummy phony.

søndag den 21. juni 2009

Svin influenzabekaempelse stigning i indiske byer

Flere mennesker er testet positive for svin influenzabekæmpelse i Indien, hvilket bringer det samlede antal smittede i landet til 23, ifølge rapporter.

Friske tilfælde er blevet påvist i den nordlige by Jalandhar samt Hyderabad og Bangalore i den sydlige del.

Disse omfatter en studerende, der blev testet positive på vej hjem fra en rejse til USA. Otte af hans klassekammerater lider af influenza symptomer.

I sidste uge Verdenssundhedsorganisationen (WHO) erklærede den globale influenzapandemi.

Svin influenza (H1N1) virus første opstod i Mexico i april og har siden spredt sig til 74 lande.

Officielle rapporter siger, at der har været næsten 30.000 tilfælde på verdensplan og 141 dødsfald, med tal stiger dagligt.

I Indien, en 29-årig kvinde og hendes tre-årige datter, der var fløjet ind fra USA var i karantæne i Bangalore efter test positive for virus.

I Jalandhar, otte studerende var i karantæne, når en af deres klassekammerater testet positive for svin influenza på et hospital i hovedstaden, Delhi.

De var en del af en gruppe af studerende, der var vendt hjem fra USA i weekenden.

I Hyderabad, rapporter sige tre personer blev testet positive, herunder to piger og deres bedstemor. De havde også vendt tilbage fra USA.

Tidligere i denne måned, Indien har udstedt en advarsel mod influenza. Lufthavn screening er blevet strammet og mere prøveanlæggene ville komme.

Regeringen har sagt, at Indien blev fuldt udstyret til at håndtere udbruddet.

onsdag den 10. juni 2009

Badevaerelse Vanity Idéer

Overvejer remodeling et badeværelse? Bare fordi det er i badeværelset betyder ikke, kan det ikke være så immaculately designet og plejes som resten af huset. Her er nogle badeværelse design ideer ved hjælp af forskellige former for badeværelse vanities.

Det Antikke Vanity

Hvis resten af hjem er indrettet i en antik stil, gøre badeværelset match ved at tilføje en antik stil forfængelighed. Badeværelset vasken kan indstilles i en antik stil træ indstilling, med elaborately færdige træ mønstre, klassiske kabinet drejeknapper, og tunge marmor eller granit toppe og synker vandløbssystemer. Over vasken, hænge et antikt spejl af en størrelse og form, der passer til både det samlede badeværelse, men også udseendet og farven på træ omslutter badeværelse synke.

Den moderne Vanity

På den modsatte ende af spektret fra det antikke forfængelighed er moderne forfængelighed. Disse vanities har slanke, Stark, moderne linjer og materialer. Et populært nye trend er at hæve skål af badeværelset synker selv ud af sine sædvanlige forsænket indstilling, så den sidder oven på badeværelset counter. Spejle til disse badeværelse vanities tendens til at være barsk, no-nonsense rektangler, som er næsten Zen-lignende i deres enkelhed. Nogle af disse moderne stil vanities ikke har standard frysere under badeværelse synker; i stedet, at være mere som et sofabord eller afføring med et badeværelse synke inde - et meget unikt udseende med en person, der ønsker at gøre hans eller hendes badeværelse forbavsende forskellige fra normen.

Glas Vanity

Giv badeværelset en endnu lettere, endnu mere nutidige følelse ved at vælge et glas countertop og synker bækkenet. Ligesom nogle af de andre moderne vanities, den gennemsigtige glas synker bækkenet er normalt rejses over sine sædvanlige forsænket position og sidder oven på tælleren, ligesom en dejlig kæmpe glas tjener skål venter for de ombordværende. Den countertop sig selv kan også glas, der giver hele badeværelse et let og luftigt føler. Under glas countertop ved at installere en standard, træ badeværelse fryser så badeværelse "unsightlies ", såsom barbermaskiner, tandbørster, tandpasta, neglesaks, styling produkter osv., stadig er ude af syne.

Valget af badeværelse forfængelighed skal i sidste ende matcher ens personlige stil, og skal passe ind i den overordnede design motiver af hjemmet. Hav det sjovt at designe et nyt badeværelse forfængelighed!

Mark Stein er en pensioneret Builder fra Texas, der nu er en konsulent for PMA Partners. Discount Badeværelse Vanities

Wall skæringspunktet med 4 x 6

mandag den 8. juni 2009

Drab provokere Kashmir protester

Ved Altaf Hussain
BBC News, Srinagar

Voldelige protester fortsætter på tværs af indisk administrerede Kashmir, efter dødsfald af to kvinder, som mange tror, blev voldtaget af indiske tropper.

Ligene af de to kvinder blev genvundet lørdag morgen, efter at de gik mangler på fredag.

En generalstrejke indkaldt af separatistiske grupper i forbindelse med dødsfald blandt de kvinder, der er kommet liv i Kashmir-dalen i stå.

Regeringen har bestilt en retslig undersøgelse af drabene.

Chief Minister Omar Abdullah sagde en undersøgelse var blevet nødvendigt på grund af de mennesker, 's manglende tillid til politiets efterforskning.

"De første resultater ikke tyder enten voldtægt eller mord. Men der er et behov for at etablere uomtvistelig, således at folk er tilfredse så vidt muligt.

"Mest af Valley er lukket ned. Folk ønsker sandheden, og de vil have det fra en troværdig kilde,« siger han.

En pensioneret High Court dommer, Justice Muzaffar januar, har fået en måned til at afslutte undersøgelsen.

Aktion krævet

Episoden har sendt chokbølger gennem hele Kashmir-dalen i de seneste dage. Separatistleder indkaldelse af en strejke blev mødt med en overvældende respons som butikker lukket og trafikken blev suspenderet.

Daglige demonstrationer har lammet byen Shopian, hvor kvinderne var fra, som lokale beboere krævede handling fra sikkerhedsstyrkerne.

Myndighederne har også indført en sort udgangsforbud i den sydlige distrikt Shopian og politi og paramilitære styrker har været indsat i hele området.

De to kvinder, som var søstre-in-lov, forsvandt på vej hjem fra deres plantage på fredag. Deres krop blev fundet næste morgen, en i en kanal og en på åbne jorden omkring 1km (0,6 miles) væk.

Resultaterne af post mortem-rapporten er endnu ikke blevet offentliggjort.

På lørdag tusinder af mennesker marcherede i procession til den vigtigste plads i Shopian by, hvor de ransacked det lokale hospital, hvor post-mortem var blevet udført.

Demonstranterne påstår, at kvinder blev bande-voldtaget og derefter dræbt af indiske sikkerhedsstyrker.

Lokale politi afviser påstandene om, at kvinder syntes at have druknet i en strøm, Associated Press nyhedsagentur siger.

tirsdag den 26. maj 2009

Burma fokusere for Asien-Europa-samtaler

Asiatiske og europæiske udenrigsministre mødes i Hanoi, med Burma 's forsøg på demokrati leder Aung San Suu Kyi er sandsynligt at dominere forhandlingerne.

Retssagen har vakt harme i EU, og Sammenslutningen af Stater i Sydøstasien (ASEAN) har opfordret Burma 's juntaen til at løslade Ms Suu Kyi.

Asia-Europe Meeting (ASEM) forventes også at drøfte den globale økonomiske afmatning i løbet af de næste to dage.

Samtalerne i Vietnam 's kapital vil også fokusere på klimaforandringer.

Repræsentanter fra 45 nationer - EU, ASEAN, Kina, Japan, Sydkorea, Indien og Pakistan - der deltager i samtalerne.

Kina 's rolle

Tidligere i denne måned, fru Suu Kyi blev stillet for en domstol for at bryde betingelserne i hendes husarrest. Hun står op til fem år i fængsel.

Trods den harme over de gebyrer, EU's udenrigsministre i sidste uge ikke kunnet blive enige om nye sanktioner mod Burma 's militære herskere.

Profil: Aung San Suu Kyi

I stedet er de antydede, at de vil opfordre de asiatiske lande med tætte bånd til Burma for at lægge mere pres på juntaen til at gennemføre demokratiske reformer.

Asean sidste uge advaret Burma - der er medlem af organisationen - at fru Suu Kyi 's forsøg bringer landet ' s "ære og troværdighed" på spil.

Men Thailand - som i øjeblikket varetager formandskabet for ASEAN - sagde, at gruppen ikke ville ændre sin holdning engagement i Burma.

I mellemtiden har Kina blankt nægtet at involvere sig.

Er det vigtigste forbundsfælle af den burmesiske junta, såvel som de dominerende aktører i regionen, Kina har en afgørende indflydelse i sagen, BBC 's Nga Pham i Hanoi siger.

Diplomater siger, at opdelingen mellem de asiatiske lande og Vesten over Burma har også forårsaget frustration i økonomiske spørgsmål, vores korrespondent siger.

Hun tilføjer, at de nuværende sanktioner mod Burma forhindrer EU i at underskrive en frihandelsaftale med ASEAN.

torsdag den 21. maj 2009

Prison vold 'op med en tredjedel, '

Nye tal fremstillet ved Howard Liga for Penal Reform viser en 31% stigning i fængsel vold siden 2004.

fredag den 15. maj 2009

Twits i rummet

Astronaut Mike Massimino er twittering hans oplevelser i dag, som han gennemgår forberedelserne til lanceringen til Hubble Space Telescope. Han formodes at holde op opdateringerne under hele missionen.

lørdag den 9. maj 2009

Advarsel over private sundheds-scanninger

Sundhed velgørenhedsorganisationer og regeringens rådgivere siger, at de er bekymret over private helbredsundersøgelse hævder at opdage tidlige tegn på flere sygdomme.

fredag den 1. maj 2009

Stue indretning Barcelona Style Sort laeder Contemporary Sofa Loveseat Stue Indstil

Læder sofa, Living Room Kombinerer, Living Room Design, Stue Møbler, minimalistisk Stue, Modern Living Room, Home Design, House Design, Interiør design, møbler og udsmykning, Hjem og Have, Contemporary udsmykning Stue, moderigtigt Stue



• Polstring er "bench-made " - ved at bruge nogle af de fineste italienske læder kombineret med den bedste designet læder matche materiale tilgængeligt
• Alle de sæder og rygge er høj densitet (1,7) skum til at give komfort og støtte
• Kun tunge gauge stål er anvendt til komfortabelt sæde og ryglæn støtte.
• Benene er lavet af poleret forkromet stål - godt for år ubekymrede brug.
• Oprindeligt designet af Mies van der Rohe i 1929 til den tyske pavillon på Barcelona Internationale Udstilling. Dette sæt er nu blevet et klassisk eksempel på moderne design og en status symbol på vores tid.

Læs info

torsdag den 23. april 2009

Tjenesteplanerne analyseres ved Baseball Amercia

Baseball America har "analyseret tjenesteplanerne af hver fuld sæson mindre liga hold, med et øje, som spilleragent tilordninger overraskede, og hvem der er mangler i tjenesteplanerne. Klik på holdets navn til holdets tjenesteliste. "

Herunder finder du oplysninger om de Statsborgere søsterselskaber:
Triple-A SYRAKUS: RHP Jordan Zimmermann fortjent nr. 5 starter job for statsborgere, men fans i holdets nye Triple-A forpost i Syracuse får at se ham indtil Washington har brug for et femte startforanstaltninger den 19 april.
DOBBELT-A Harrisburg: LHP Cory VanAllen og RHP Sak Zinicola vende tilbage for at forsøge at mestre det østlige League, mens LHP Ross Detwiler får sit første knæk. SS Ian Desmond er også tilbage, men rapporter om hans stærke foråret foreslår han måske ikke være der for længe.
HØJ KLASSE A Potomac: P-NATs kunne have en elite magt-rammer duo af Michael Burgess og 1B Chris Marrero, som vender tilbage til Carolina League for tredje år i træk. Han var begyndt at skibsføreren ligaen sidste sommer, før de udslås hans laegben og rive ankel ligamenter i juni. De to bedste kollegium produkter fra 2008-draft-SS Danny Espinosa og LHP Vil Atwood-jump kort sæson Vermont til Potomac.
LOW KLASSE A Hagerstown: LHP Jack McGeary har lagt hans Stanford uddannelse i venteposition til at fokusere på baseball på fuld tid, i stedet for at blive medlem af organisationen efter foråret klasser ophørt. Hans Catcher bliver Derek Norris, en avanceret offensive spillere som søger at forbedre bag pladen.
FORLAENGET FORÅR / bemærkelsesværdige PERSONSKADER: Tre af Washingtons toppen udsigterne-C Adrian Nieto og OFs Destin Hood og JP Ramirez-var 2008 high school draftees, og statsborgere valgte ikke at presse nogen af dem til at starte deres første hele sæson.

BA er også spore statsborgere datterselskabers scoringer, tjenesteplanerne og statistik her: http://www.baseballamerica.com/statistics/affiliations/

Baseball America's Complete Roster Analyse af hvert mindre liga affiliate:
NL East: http://www.baseballamerica.com/blog/prospects/?p=3095
NL Central: http://www.baseballamerica.com/blog/prospects/?p=3088
NL Vest: http://www.baseballamerica.com/blog/prospects/?p=3099

AL East: http://www.baseballamerica.com/blog/prospects/?p=3090
AL Central: http://www.baseballamerica.com/blog/prospects/?p=3086
AL Vest: http://www.baseballamerica.com/blog/prospects/?p=3093





lørdag den 18. april 2009

Taenke paa baggaard





Nu, hvor huset er næsten komplet ... Jeg er begyndt at tænke på værftet. Jeg havde nogle idéer oprindeligt, men jeg tror, budget (og energi!) Er på vej til at tvinge mig til at genoverveje den oprindelige design! Jeg virkelig gerne alle disse billeder - alle via flikr. Hvis nogen kender nogen anden nice billeder af små baghaver, ville jeg elske at se dem! ..

mandag den 13. april 2009

Spiste en hvad?

Må jeg ser ondt?

Jeg ville blog om noget intelligent og nyttige i aften ... så du vil alle begynde at tror jeg måske ikke var helt vanvittige ... men ... Charlie gjorde det igen! Han spiste sin seng! Ikke et tæppe .. en seng, madras, omfatter alle ting.

Tja, han ikke spise hver sidste crumb af det, det var mere et tilfælde af skråstreg og rip ... big tid. Dette er den anden seng i en måned, at han har nedrevet .. to, blød comfy, varme senge! Nu har han fået endnu en ny en, en stor formet gummi type seng med en bekendelse til komfort i det ... en fleecy pad og that's it!!

Det hele begyndte, efter at jeg havde taget ham ud en tur og derefter fast ned for at arbejde. Charlie kom på hans seng og så ud til at putte sig ned for et godt tjent resten ... notat "han syntes". Jeg var bare i mit skridt, da jeg vendte for at kontrollere, han var okay, og der var det ... en stor hvid masse ... eek! Han kan ikke blot rippe zips, klæde og udstopning ... men ... han kan gøre det i stilhed.

Jeg var på tværs! Jeg håndteringshåndtag de shreddes rod og pakkede Charlie ind i haven ... ja, før jeg myrdet ham! Jeg ryddet alt op i en stor skraldespand sæk og kaldte ham tilbage, og sørg for han vidste, jeg var ikke morede ... stor gang!

Jeg sprang i bilen og ledes for Pet City .. endnu en anden seng var på dagsordenen. Da jeg kom spurgte jeg nogle råd fra en venlig assistent, der efter opdager han var 2 år gammel beroligende rådgivet mig, at det var tvivlsomt, at han ville bevæge det. Jeg var bare uheldige at have en født chewer ... netop den form for gode nyheder, jeg ønskede på det tidspunkt!

En stor formet gummi seng syntes svaret ... det er rock hård og ikke let tygges .. eller det er den teori! Jeg slæbte dette monster fra butikken og forsøgte at kæmpe det ind i min bil, men bilerne parkeres begge sider var for tæt på tillade mig at manøvrere det i. Næste Jeg prøvede det tailgate, faldt den parcel shelf og forsøgte at tråd det på denne måde ... hovedet hviler blev på den måde og de dumme ting var for dybt!

På det tidspunkt besluttede jeg at tænke sideværts .... hvis jeg vendte bilen ud af parkeringspladser, ville jeg være i stand til at få det i bagdøren! Eureka! Så jeg satte seng ned, klatrede i bilen, vendte ud nok til at klare bagdøren og sprang ud. Hvor dælen var, at sengen? Det var intetsteds i syne!

Det er på dette punkt, at jeg kunne føle den opdeling kommer på! Ånde dybt, tag det roligt ... det kan ikke lige har gået!

En mand, som går tilbage til sin egen bil bemærket mig ser forvirrede og muttering til mig og spurgte, hvad problemet var. Jeg forklarede, at hunden bed jeg netop havde købt var forsvundet .. væk, mens jeg havde været vende ud. Han gav mig en mærkelig form for et kig og pegede ned under bagsiden af min bil. "Hvad denne seng?" spurgte han.

Her blev det .. i mit jag jeg havde lagt det bag bilen og vendes ... heldigvis havde jeg gået direkte tilbage, og der var det møde der ubeskadiget, skjult nedenunder. Være taknemmelig for små mercies!!

Jeg følte et komplet fjols! Det er overflødigt at sige min tak var en forhastet, og jeg trukket de ulovlige element ud og shoved det i så hurtigt som jeg kunne og slog en forhastet tilbagetog! Jeg vil kvæle denne hund ... en anden bøde rod han fik mig til!

Han tilbragte resten af eftermiddagen "hjælpe" min DH med haven ... og ud af min måde! Selv der, han bare ikke kunne holde sig ude af problemer og tiltrådte i med at grave!

"Hvad du gør far?"

"Really ... jeg kan hjælpe ..... Jeg er god til at grave"

Dagens freebie er en hurtig Page, min gave til dig. Jeg har holdt det nemt at give plads til journal eller andre lidt ekstra hånd, du ønsker at tilføje. Det er en 12inchx12inch, 300dpi, PNG-fil.

Du kan downloade det her

Har du en god aften og holde sig væk fra hunde!

Technorati Tags: Charlie og sengen, hurtig side, gratis download, Scrapbooking

onsdag den 1. april 2009

Dy = landsbyer?

Oxford professor & Fellow af Royal Society James Murray bruger matematiske modeller til at forudsige, om et ægteskab vil overleve eller ender i skilsmisse, med 94% nøjagtighed. Hans foredrag til Royal Society vil være tilgængelige for syn på efterspørgslen inden to dage.

tirsdag den 24. marts 2009

USA Intelligence officielle: America snart bliver opgive Israel til fordel for araberne

32465
� IsraelNN.com) En unavngivne tidligere højt placeret USintelligence officielle har brudt tavsheden og siger, at USA snart bliver opgive Israel til fordel for araberne. � � �This er blot beginning� �, sagde han, "Israel kunne være ved at miste støtte fra USA."

kilde foretaget disse bemærkninger i et eksklusivt interview med Douglas J. Hagmann, de direktør i det nordøstlige Intelligence Network (NIN), som består af veteran licenseret professionelle efterforskere, analytikere, militære anliggender specialister og forskere. Den gruppe har kombineret deres ressourcer til at levere en nøjagtig og godt fremskaffede oplysninger via deres hjemmeside. mere

mandag den 16. marts 2009

Foto af Lincoln foran Det Hvide Hus ?

AP rapporter: A samlerbrug mener et fotografi fra en privat album borgerkrig Gen Ulysses S. Grant viser Præsident Abraham Lincoln foran Det Hvide Hus og kunne være det sidste billede er taget af ham, før han blev myrdet i 1865.
Hvis det er faktisk Lincoln, ville det være den eneste kendte foto af 16. præsident foran den udøvende palæ og en sjælden finde, da kun omkring 130 billeder af ham vides at eksistere. En kopi af billedet blev givet til The Associated Press.
Grant's 38-årige stor-stor-barnebarn, Ulysses S. Grant VI, havde set billedet før, men ikke har undersøgt det nøje, indtil slutningen af januar . Et højt tal i afstand fangede hans øjne, selv om mandens ansigtstræk er skjult.


AP historien ikke gå i detaljer med præcis "når" det foto blev taget eller " hvorfor "det kan anses for det sidste billede før mordet.

torsdag den 26. februar 2009

Max Clifford: Alfie Patten ikke skulle have g�et offentlige

Max Clifford handler for Alfie Patten gratis - og ville have fortalt ham om ikke at gå offentligt hvis God � � d fik chancen, han viste i denne weekend. Clifford sagde, at han kun blev involveret i 13-års-old� � � s historie efter historie var blevet solgt til Sun.
� � �They var ikke glad for en masse af de ting, som [...]

mandag den 23. februar 2009

Happy tidligt Valentinsdag !

Jeg kan ikke tænke på alle, som elsker noget mere end Winston elsker bananer, og så vi fejre:

The" Begrund My Love "reference er indlysende, men sporet er faktisk Public Enemy. Just siger.

lørdag den 14. februar 2009

BBC og Robert Peston funktion stærkt RTS huskeliste

BBC dominerer nomineringer for Royal Television Society's journalistik prisuddelinger, med Robert Peston den eneste journalist nomineret to gange.

fredag den 13. februar 2009

Opgaveformidling.dk

Opgaveformidling.dk forenkler den procedure bygherren skal gennemf�re, n�r han indhenter forskellige tilbud fra fagfolk. Opgaveformidling.dk er en nyere internet portal, hvis grundform�l er at skabe kontakter fra forbruger til h�ndv�rker. Servicen er gratis og uden du er tvunget til at k�be noget. Beret om din foresp�rgsel p� web-portalen Opgaveformidling.dk. Flere forskellige specialister vil tage kontakt til dig med d�t i sinde at afl�gge et tilbud.

Det er efterh�nden blevet yderst anerkendt at f� frembragt flere forskellige h�ndv�rker tilbud over nettet. Det er tit en tidsr�vende og besv�rlig process, at ringe til uafh�ngige fagmestre, for at indsamle flere uafh�ngige aftaleforslag til at holde op mod hinanden. Blot at f� fat i nogle f�, med tid til at l�se din opgaveforesp�rgsel, kan for mange v�re et st�rre arbejde. Indtil nu har man gjort s�dan, at man selv kontakter eksperten, hver eneste gang man har en h�ndv�rksm�ssig opgave, der skal varetages. Dersom det, som forventet, viser sig at denne udvikling fortsat udvikler sig bare n�r s� hastigt, som vi har set det frem til nu, vil metoden hurtigt v�re fortid. For i tiden som kommer er det eksperten, der ringer til dig.

Opgaveformidling.dk hj�lper dig med at skabe kontakten mellem fagmestre fra alle brancher, og dem, som har brug for at benytte deres faglige f�rdigheder.

Systemet er s�ledes, at du fort�ller om din opgave en enkelt gang p� hjemmesiden opgaveformidling.dk, og s� er ens egen opgave slut. I l�bet af kort tid vil du blive taget kontakt til, af tre dygtige h�ndv�rkere, som alle vil
besigtige din opgave og give et bud. Herefter tager du det bud som kan rumme dine behov p� den m�de, som passer dig bedst. Det skal dog lige tilf�jes at det er uden bundne aftaler at f� leveret flere forskellige tilbud p� Opgaveformidling.dk, s� f�l dig ikke n�dt til at afslutte en mulig aftale. For �vrigt er det 100% gratis at bede om arbejdstilbud via Opgaveformidling.dk,
fordi firmaet
ofrer et lille bel�b,
som tillader at v�re indordnet netv�rket. Enkelte kunne s� bekymre sig om specialisterne
inkluderer dette bel�b fra kontingentet i slutprisen, men sandheden er dog anderledes. Alle tilmeldte fagm�nd har accepteret at man, som forbruger,
bliver tilbudt adskillige forskellige konkurrerende tilbud. Med d�t i baghovedet tilbyder de
den laveste pris,
de er i stand til at levere, i h�b om at de skulle v�re dem der bliver valgt.

Egentlig er resultatet, at denne fremgangsm�de, forsikrer at jobbet bliver udf�rt b�de lettere og endda til en bedre pris for forbrugere.
For
firmaerne, repr�senterer dette en helt m�lrettet markedsf�ringsmetode, i stedet for
at betale til telefonbogen, de gule sider og lignende h�ndb�ger.

Fagmandens fordel, ses i de mange flere bestillinger han kontaktes om, i forhold til tidligere tiders metode, hvor bygherre som oftest fandt
virksomhederne ved hj�lp af lokalh�ndbogen, som fagmanden i �vrigt ligeledes skulle betale et bel�b for at holde sig beskrevet i. P� Opgaveformidling.dk kan du f� arbejdstilbud fra smedefirmaer, arkitektfirmaer, murerfirmaer, jordvarmevirksomheder, anl�gsgartnerfirmaer, t�mrere, samt alle t�nkelige
almindeligt benyttede h�ndv�rksm�ssige brancher, men desuden ogs�
bogholderi, advokater mm.

Flere nye erhverv bliver implementeret l�bende, s� du kan jo bare fors�ge sig. Det er som n�vnt uden beregning og helt fri for forpligtelser.

onsdag den 4. februar 2009

det meste af tiden er jeg stadig hendes

jeg har stadig chapped læber, der har brug for lægehjælp, beskidte hår, poset lyse tøj, udtømt fra spille, og hendes knæ trukket op til hendes bryst ... godt, nu blot en knæ. og når jeg ikke er hende, jeg savner hende. hvert år i føle sig mere hjemme i min egen hud, om liv føles evigt dystre eller ej, forfaldstid, år, erfaring osv. min version af en dame i fritiden (min endelige mål) ser lidt ligesom hende.

Faith9years

i prøv mit bedste ikke være hende. den version, der ønsker at være en anden, den version, der ønsker at være Charity Mouse, den starring rolle med lyserøde ører. Jeg tror, jeg er omsider cool med mine egne ører, sort dem, ikke ligefrem den rigtige. fordi nu ved jeg, hvad jeg ønsker, og farven på ører og stjernespækket rolle egentlig ikke sagen mere.

Faithmikeyears

Faithsalutes mål og overvejelser, selv når gange er rå.

torsdag den 29. januar 2009

Jeg kan ikke glemme, at jeg er bereft af alle de behagelige sev?igheder de ser

British Library advarer mod 'sort hul' i historien, hvis hjemmesider og digitale filer er ikke bevaret. "historikerne i fremtiden, borgerne i fremtiden, vil finde et sort hul i videnbasen i det 21. ?undrede." Ud over d?filformater og mistede oplysninger fra offentlige websteder, Lynne Brindley ogs?eger p?aner af enkeltpersoner . "Jeg kalder det personlig digital uorden. T? p?e tusindvis af digitale fotos, der ligger skjult p?ores computere. F?emme dem, s?em, der kommer efter os, vil ikke v? i stand til at se p?em. "

tirsdag den 20. januar 2009

Det er ligesom Playing Real Drums For dage uden dvaletilstand, Men Ikke

Husk Mario Marathon ? Barneleg. Disse gutter spiller gennem hver sang til r?ghed for spillet Rock Band , i tr? uden s?. That's 539 sange. 48 timer, og de er kun 347 melodier ned. Dette er ikke bare skubbe knapper, det tager sticks til drumpads hurtigt for dage straight. P?vilket punkt er dette ingen l?ere en spil , men en bes?else ?

onsdag den 14. januar 2009

katte + Ramennuddel = win !

Katte og nudler - hvad er ikke at have det? Neko Rahmen har både, og byder Taishou, en kat, der driver en Ramennuddel shop. Neko Rahmen , som oprindeligt var en tegneserie, så er en række korte animes (engelsk-tekstes 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ), og nu er der en live-action-film , og byder på en Cameo af en berømte kat .

tirsdag den 6. januar 2009

Mary poppins ville sætte en ring om det

ene eller anden grund, hver gang jeg rengøre min vielsesring Det minder mig om mit engagement og hvordan jeg brugte til vinkel min hånd lige højre på rattet af mine rodeo at gøre ring afspejler lyset fra LA søndag gloende over 405. det gjort kørsel i LA trafik efter en lang dag i valgkamp fra East LA til Brentwood sjovere. slags som en skefulde sukker gør medicinen gå ned. trafik er ikke dårligt med en skinnende ring.

temaet omkring vores hus det seneste har været at Beyonce's seneste lyrics ", hvis du kunne lide det, du ville have sat på en ring om det. "
denne linje leveres i handy en masse her i nærheden, ligesom da jeg ønsker et skefulde af mowgli's budding vi lige købt hos Frisk og nemt. hvis jeg kunne lide det, jeg ville sætte en ring om det ifølge mowgli.

men hvis jeg kunne sætte en ring om noget, ville det være koreograferede gruppe dans . Jeg kan lide det så meget, jeg vil gifte sig det.

tak Beyonce for koreograferede dansen og fortsætter med at tilføje din Sass og røv til pop kultur. nu få din mand til at sætte ud et andet album, og fortælle ham hans briller gør os dåne.

faithsalutes sætte en ring på det.

torsdag den 1. januar 2009

Scientific American drøfter afviste Microsoft patentansøgning

Stillingen Noter:

Selvom Patentmyndighed afviste Microsofts begæring, rapporter tech nyheder websted Ars Technica, det selskab, der blev fastlagt en plan for fremtiden for databehandling, hvor bits og bytes er leveret til en hjem på samme måde, forsyningsselskaber levere elektricitet . Baseret på dokumenter tilgængelige på Patentmyndigheds websted, Microsofts begæring manglede tilstrækkeligt detaljeret på en række områder, herunder beskrivelse af den service, og hvordan det adskiller sig fra andre ideer allerede udstedte patenter, ifølge patent undersøgerens Murali DEGA. Microsoft har mulighed for at nappe sin ansøgning, og send. Når kontaktede, ville virksomheden ikke afsløre sine planer om patentansøgningen eller det foreslåede målebetingelserne service.

Forkastelsen af ansøgning "målte pay-as-you-go Computing Experience" (11/766613, indgivet den 21 juni, 2007) var en ikke-endelig, første Office aktion sendt dec 12, som omfattede afvisninger for

manglende skriftlige beskrivelse (35 USC 112) [ikke definere meningsmålinger ]
ubestemt krav om funktionel, operationelle sprog
indlysende over Circenis og Yu

Den første påstand recited:

En metode til at operere en computer med skalerbare resultater omfatter: at præsentere et katalog af muligheder i forbindelse med skalerbare udførelsen af pay-per-view computer; præsentere en pris forbundet med hver af de optioner, der modtager en udvælgelse af en indstilling fra det katalog af muligheder; beregning af en samlet pris for drift af computeren svarende til udvælgelsen af den mulighed, at konfigurere computeren til at fungere i overensstemmelse med udvælgelsen af den mulighed; andaccumulating udgifter til drift af computeren i henhold til den samlede pris .